|

iPhone 6s için değişim programı başladı

Apple, iPhone 6s'lerin bataryasında yaşanan sorun nedeniyle batarya değişim programı başlattı. Telefonunda ansızın kapanma sorunu yaşayan iPhone 6s sahipleri, Apple Store'a giderek ücretsiz olarak bataryasını değiştirebiliyor.

Yeni Şafak
16:24 - 21/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 16:25 - 21/11/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Eylül - Ekim 2015 üretimi iPhone 6s'lerin bataryasında sorun olduğu tespit edildi.
Eylül - Ekim 2015 üretimi iPhone 6s'lerin bataryasında sorun olduğu tespit edildi.

Değişim programı denilince (özellikle son aylarda) akıllara ilk olarak Samsung Galaxy Note 7 geliyor. Bildiğimiz üzere Note 7'lerin bataryasında kronik sorun tespit edilmiş ve piyasadan toplatılmıştı. Note 7'yi kurtarmak için değişim programı başlatılsa da, söz konusu telefon fiyasko olmaktan kurtulamamıştı.



İşte Samsung'un başına gelen hadisenin bir benzerini şimdi de Apple yaşıyor. ABD'li teknoloji devi, iPhone 6s'ler için batarya değişim programı başlattı.



Apple tarafından yapılan açıklamada; Eylül – Ekim 2015 tarihlerinde üretilen bazı iPhone 6s'lerin bataryasında bir sorun olduğunu ve bu sorunun, telefonun aniden kapanmasına yol açtığı belirtildi.



Sahip olduğunuz iPhone 6s'te ansızın kapanma problemi varsa, en yakın Apple Store'a giderek ücretsiz olarak batarya değişim programından faydalanabilirsiniz.



Söz konusu açıklamanın detaylarına

.



#Apple
#iPhone 6s
#Değişim Programı
7 yıl önce