|

iPhone X'de 'ses problemi' ortaya çıktı

iPhone X kullanıcıları sosyal medya aracılığıyla yeni bir sorundan söz ediyor. Kullanıcılar iPhone X'in bu kez de hoparlör ve kulaklıklarından gelen bozuk seslerden ötürü şikayet ediyor.

Yeni Şafak
23:40 - 13/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:07 - 14/11/2017 Salı
Diğer
iPhone X
iPhone X

Dünya'da çıktığı ilk günden bu yana merakla beklenen iPhone X'de haftalardır sorunlar bitmiyor. Sosyal medya üzerinden iPhone X'in kulaklık ve hoparlör sisteminde ses cızırtıları ve gürültüleri geldiğini ifade eden kullanıcılar, söz konusu problemden şikayetlerini dile getiriyor.


Yaşanan problemi Twitter ve forum siteleri üzerinden anlatan kullanıcılar, sorunun genellikle sesi en yüksek seviyeye çıkardıklarında fark edildiğini dile getiriyor. Ayrıca telefonun ses netliğinin de yaşanan problemlerin arasında olduğu kullanıcılar tarafından belirtiliyor.

Geçen haftalarda da iPhone X sorunları devam etti

iPhone X'de söz konusu hoparlör ve kulaklıktan bozuk ses gelme sorunundan önce geçtiğimiz haftalarda telefonun bazı problemler çıkardığı yine kullanıcılardan ifade edilmişti.


Telefonun sağ ve sol sütunlarında ince yeşil bir çizgi olduğuna dair şikayetlerde bulunan kullanıcılar, bu durumun herhangi bir yazılımsal sorun olmadığını belirtmişti.

iPhone X'in diğer bir şikayet edilen sorunu, Apple'ın da söz konusu problemle ilgili açıklama yaptığı, soğuk havalarda telefonun dokunmatiğinde temassızlık oluşmasıydı.

#iPhone X
#Apple
#sorun
6 yıl önce