|

WhatsApp süreyi uzatıyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 'Herkesten Sil' özelliğinin süresini uzatıyor. Yayınlanacak güncellemenin ardından 7 dakika süre tanıyan platform bu süreyi 1 saat 8 dakika 16 saniye çıkarıyor.

Yeni Şafak
11:02 - 5/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:37 - 5/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Düzenlenen özellik, kullanıcılara yapılan hatayı düzeltmeleri için daha fazla süre tanıyor.
Düzenlenen özellik, kullanıcılara yapılan hatayı düzeltmeleri için daha fazla süre tanıyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, özellikle grup sohbetlerinde çok işe yarayan 'Herkesten Sil' özelliğini devreye almıştı.

Birçok insanı büyük sıkıntılardan kurtaran bu özellik sayesinde WhatsApp kullanıcıları, yanlışlıkla attıkları mesajları 7 dakika içersin de herkesten silebilme imkanına kavuştu. Anlaşılan o ki teknoloji devi yine yaşanan bazı sorunlar karşısında kullanıcılarını kurtarmak için 7 dakikalık süreyi de uzatma kararı aldı.


Çoğu kişinin bildiği WhatsApp habercisi WaBetaInfo'nun açıklamasına göre mesajlaşma devi, bu süreyi 4096 saniye daha uzatıyor. Windows Phone cihazlarda ve Android Beta yüklü test cihazlarında keşfedilen bu özelliğin yakın zamanda yayınlanacak bir güncelleme ile tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Söz konusu özellik devreye alındığında 7 dakikalık bekleme süre tam tamına 1 saat 8 dakika 16 saniye çıkacak. Bu da insanların yaptıkları hatayı fark etmeleri için daha fazla süre kazanmalarına olanak sağlayacak.

#WhatsApp
#Herkesten sil
#Beta
6 yıl önce