|

Adem Ceylan THY'ye veda etti

Türk Hava Yolları’nın Ortadoğu & Kıbrıs Bölgesi’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Ceylan görev yaptığı kuruma veda etti. Ceylan sorumlu olduğu bölgeyi görev yaptığı 3 yıl boyunca üst üste Türk Hava Yolları'nın en çok kar eden bölgesi haline getirdi.

Yeni Şafak
15:36 - 1/12/2017 Cuma
Güncelleme: 16:16 - 1/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Adem Ceylan ülke turizminin gelişmesine büyük katkılar sağladı.
Adem Ceylan ülke turizminin gelişmesine büyük katkılar sağladı.

Kudüs ve Helal turizme yönelik projeleriyle bilinen Türk Hava Yolları'nın (THY) başarılı yöneticilerinden Ortadoğu & Kıbrıs Bölgesi'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Ceylan görevine veda etti. Sorumlu olduğu bölgeyi görev yaptığı 3 yıl boyunca üst üste Türk Hava Yolları'nın en çok kar eden bölgesi haline getiren Ceylan sevenlerinin katıldığı törenle görevini bıraktı.

Karadeniz ve Akdeniz bölgelerine direkt seferler başlatılmasında öncü olan Ceylan'ın bu çalışması ile Ortadoğu'dan Türkiye'ye gelen turist sayısında büyük artış yaşandı. Böylelikle Ceylan ülke turizmine de önemli katkılar sağladı.

Adem Ceylan kimdir?

2 Ocak 1981 tarihinde Samsun’da dünyaya gelen Adem Ceylan ilköğrenimini Uşak’ta, ortaöğrenimini Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1999 yılında girdiği Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nden 2003 yılında mezun olan Ceylan, 2010 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programını “Havacılık Sektöründe İstihdam ve Çalışma İlişkileri” konulu teziyle tamamlayarak yüksek lisans derecesi aldı.

Ceylan halen Sakarya Üniversitesi’nde Çalışma Ekonomisi üzerine doktora çalışmalarına devam ediyor.

THY'deki kariyerine 4 Nisan 2006’da Muhasebe Başkanlığında uzman olarak başlayan Ceylan, kurumun çeşitli kademelerinde görev aldı.

Ocak 2014’te Türk Hava Yolları’nın Orta Doğu ve Kıbrıs bölgesinden sorumlu Satış Başkan Yardımcısı olarak atanan Ceylan başkan yardımcısı olduğu dönemde 2014, 2015 ve 2016 yıllarında Orta Doğu ve Kıbrıs bölgesi, Türk Hava Yolları’nın en kârlı bölgesi oldu. Ceylan evli ve iki çocuk babasıdır.

#THY
#Adem Ceylan
6 yıl önce