|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik oligarşi önümüzü kesiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdem Hastanesi Güneşli şubesinin açılışında konuştu. 16 Nisan'ın önemine değinen Erdoğan, "Çünkü bürokratik oligarşi önümüzü kesiyor. Hemşirelik liselerinden dahi mezun olanların önünü açmamız lazım" dedi.

Yeni Şafak
15:03 - 11/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:06 - 11/03/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Güneşli'de konuştu.
Cumhurbaşkanı Güneşli'de konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdem Hastanesi Güneşli şubesinin açılışında konuştu.



Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:



Bu millete yakışanı yapmadılar, hep aşağıladılar. 4 temel taş üzerine Türkiye'yi yükselteceğiz dedik. Eğitim, Sağlık, Adalet ve Emniyet. Bunlar yetmez. Sağlık hizmetlerinde bu modern hizmetlerin kurulmasında emeği geçenleri kutluyorum.



Avrupa hazmedemiyor. İsteseniz de istemeseniz de daha ileri gideceğiz. Her şeyin inşallah en güzelini yapmaya gayret edeceğiz.



Sağlıkta en önemli eksiğimiz 'hemşire'. Hemşire yardımcısı değil hemşire olacaksınız. Gündemimizde olan maddeler, açığımızı biliyorum. 16 Nisan bunun için önemli. Çünkü bürokratik oligarşi önümüzü kesiyor. Hemşirelik liselerinden dahi mezun olanların önünü açmamız lazım. Onların önünü açtığımızda 4 yıllıklarda da şu anda aynı zamanda Amerika'da doktor yardımcısı olarak görev yapıyor. Süreç hızla işliyor, 16 Nisan'daki kararımız tüm tıkanıklıkları açmanın yolu olacaktır.



Doktor yetiştirmeye yönelik üniversiteler kurmaya başladık. Tüm bunlar hızla doktor açığımızı kapatmaya hizmet edecektir. Hastanemiz hayırlı hizmetlere vesile olsun inşallah.













#Recep Tayyip Erdoğan
#Bağcılar
7 yıl önce