|

Reklam boykotuna THY de katıldı

Türkiye ekonomisini kur üzerinden kuşatmaya karşı ‘ABD’li şirketlere reklam verme’ kampanyası büyüyor. Sosyal medya üzerinden başlatılan kampanyaya Türk Hava Yolları da katıldı. THY'den yapılan açıklamada ABD merkezli kuruluşlara reklam verilmeyeceği belirtildi.

Yeni Şafak
10:32 - 14/08/2018 Salı
Güncelleme: 11:49 - 14/08/2018 Salı
Yeni Şafak
Türk Hava Yolları
Türk Hava Yolları

Sosyal medya üzerinden başlatılan ABD'li şiretlere reklam verilmemesi yönündeki kampanyaya son olarak Türk Hava Yolları katıldı.

THY: Gerekli talimatları verdik

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Türk Hava Yolları olarak devletimizin ve milletimizin yanında yer alıyoruz. Konu ile alakalı gerekli talimatlar ajanslarımıza verilmiştir" dedi.

Türk Telekom da reklam vermeyecek

Türk Telekom da "ABD'ye reklam verme" kampanyasına dahil olmuş, kurum adına açıklama yapan Kurumsal İletişim Direktörü Hamdi Ateş "Türk Telekom ailesi olarak biz de 'ABD'ye reklam verme' kampanyasına dahil oluyor, devletimizin ve milletimizin yanında yer alıyoruz. Konu ile alakalı gerekli talimatlar ajanslarımıza verilmiştir" ifadelerini kullanmıştı.


Çağrı Marketleri ayırdığı bütçeyi tamamen kaldırdı

Çağrı Market'ten yapılan açıklamada "Çağrı Market olarak sosyal medya reklam planlamalarımızdan Facebook, Instagram, Google ve Twitter’a ayırdığımız bütçeyi tamamı ile kaldırmış bulunmaktayız." ifadeleri kullanıldı.

#​THY
#Reklam
#Türk Hava Yolları
#Türk telekom
#Çağrı market
6 yıl önce