|

THY’den İkram & Ekrem Turizm’e bir ödül daha

Hac ve Umre sektöründe kurulduğu günden bu güne kadar sürekli büyüyen, gelişen ve çeyrek asrı geride bırakan İkram Turizm’e THY Yurtiçi Satış Başkanı Emre Menevşe tarafından THY ile en çok Hac ve Umre yolcusu taşıyan seyahat acentesi olarak 2.lik ödülü takdim edildi.

Yeni Şafak
15:38 - 7/03/2019 Perşembe
Güncelleme: 15:45 - 7/03/2019 Perşembe
Yeni Şafak
THY ile en çok Hac ve Umre yolcusu taşıyan seyahat acentelerine ödül.
THY ile en çok Hac ve Umre yolcusu taşıyan seyahat acentelerine ödül.

THY’den İkram & Ekrem Turizm’e bir ödül daha verildi. Hac ve Umre sektöründe kurulduğu günden bu güne kadar sürekli büyüyen, gelişen ve çeyrek asrı geride bırakan İkram Turizm’e THY Yurtiçi Satış Başkanı Emre Menevşe tarafından THY ile en çok Hac ve Umre yolcusu taşıyan seyahat acentesi olarak 2.lik ödülü takdim edildi.

THY tarafından düzenlenen "
Hac & Umre Değerlendirme ve Ödül Toplantısı
’nda "
İkram Turizmin
üstlenmiş olduğu Hac, Umre, Kudüs ve Kültür Turu organizasyonlardaki ilk gün ki heyecanını hiç kaybetmeden profesyonel, güler yüzlü ve samimi ekibi ile birlikte ulaştığı başarılara imza atılan anlamlı bir gün yaşandı.

Hac ve Umre acentelerinin yer aldığı toplantıya THY Yurtiçi Satış Başkanı Emre Menevşe, Orta Avrupa Başkan Yrd. Veysel Serdar, Ortadoğu & Kıbrıs ve diğer THY yetkilileri katıldı. İkram Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Recep Metin BAŞAK, “En değerli iş ortağımız bir dünya markası olan Türk Havayolları ile Hacı adaylarımızı, Umrecilerimizi ve Kudüs sevdalısı Yolcularımızı kutsal topraklara ulaştırmanın Milli gururu yaşıyoruz. Profesyonel ekibi ve dev kadrosu ile tüm yolcularımızın seyahatlerindeki konforu her an düşünerek özverili çalışmalarından dolayı Türk Havayolları ekibine teşekkür ederiz dedi.

#THY
#İkram & Ekrem Turizm
#Hac ve Umre yolcusu
#Emre Menevş
#Seyahat acentesi
#Metin BAŞAK
5 yıl önce