|

İtiraf gibi açıklama

İmzaladığı sözleşmeyle THK’yı adeta yönetecek yetkiler elde eden CHP’li Haluk Pekşen’den itiraf gibi bir açıklama geldi. Pekşen, Yeni Şafak’ın duyurduğu anlaşmayı doğruladı ancak 1 Ağustos’ta fesh ettiklerini söyledi.

Nur Banu Aras
04:00 - 24/08/2019 Saturday
Güncelleme: 03:26 - 24/08/2019 Saturday
Yeni Şafak
Haluk Pekşen
Haluk Pekşen

Kurucusu olduğu hukuk bürosu üzerinden sözleşme imzaladığı THK’yı adeta yöneten CHP’li Haluk Pekşen’den itiraf gibi bir açıklama geldi. Pekşen, twitter’da paylaştığı “O anlaşmayı 1 Ağustos tarihinde fesih ettik. Buradan sana kemik çıkmaz hadi başka kapıya...!” mesajı ile iddiaları doğruladı.


THK’YI YÖNETİYOR

  • Filosunda bulunan uçaklar “uçmaya elverişli olmadığı” için orman yangınlarında görev verilmeyen THK’nın CHP’yle siyasi bağlantıları da tartışılırken CHP eski milletvekili Haluk Pekşen’in THK’yı nasıl yönettiği ortaya çıkmıştı.

YETKİ DEVRİNİ KABUL ETTİ

Pekşen THK’yı yönettiği haberlerinin gün yüzüne çıkmasının ardından itiraf niteliğinde açıklamada bulundu. Bir internet sitesine haberi değerlendiren Pekşen, “Yeni Şafak’a teşekkür ediyorum. Kamuoyunun gerçekleri öğrenmesi için elimize çok güzel bir fırsat geçti” dedi.

BANA İYİLİK YAPTILAR

CHP’li Pekşen, “Pazartesi günü kamuoyuna geniş çaplı bir basın açıklaması yapacağım. Türk Hava Kurumu açısından da çok önemli. Hem THK’ya hem de bana iyilik yaptılar. Pazartesi günü yapacağım açıklamayla Türkiye’nin gündemi değişecek” şeklinde konuştu.

1 AĞUSTOS’A KADAR BU İŞİN KAYMAĞINI YEMİŞ

  • Pekşen, Twitter’da attığı mesajında “O anlaşmayı 1 Ağustos tarihinde fesih ettik.Buradan sana kemik çıkmaz hadi başka kapıya...!” mesajını paylaştı.
#THK
#Haluk Pekşen
5 years ago