|

Kılıçdaroğlu: Kardeşime para verdiler

CHP lideri Kılıçdaroğlu kardeşinin "Birinden para alarak o sözleri söylediğini" iddia etti. "Parayla insan satın alıp bize saldırtmanın yolunu arıyorlar" diyen Kılıçdaroğlu kardeşiyle ilgili olarak, "Birisi cebine para koydu, çık şunu söyle dediyse kapının önüne koyarız" dedi.

Yeni Şafak
16:35 - 9/12/2016 Cuma
Güncelleme: 16:40 - 9/12/2016 Cuma
Yeni Şafak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Didim Belediyesinin FETÖ ile işbirliği yaptığını söyleyen kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hakkında ilk kez detaylı bir açıklama yaptı. Kardeşiyle bu konu üzerinde konuşmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Didim belediyemiz olağanüstü hizmetler veriyor. Didim'de 2 tane yüksek bina var. Bu binaların yıkılması lazım. Çünkü Didim örnek bir turizm kenti olmak zorundadır. Şimdi o binaların sahipleri parayla insan satın alıp bize saldırtmanın yolunu arıyorlar. Onların etrafındaki insanlara bakın. Göreceksiniz o müteahhidin yandaşları" ifadelerini kullandı.



Kılıçdaroğlu kendisine, "Kardeşinize para mı verdiler" sorusu yönetilmesi üzerine de şunları söyledi:



"Benim ne söylediğimi siz de söylediniz herkes anladı. Belediye başkanımıza, “soyadı Kılıçdaoğlu da olsa, kim olursa olsun buna benzer şeyler söyleyince kapının önüne koyun” dedim. Konu ahlaki bir konu… Ama birisi cebine para koydu, çık şunu söyle dediyse kapının önüne koyarız. Benimle aynı görüşü paylaşmasa bile ahlaklı insanın başımın üzerinde yeri vardır. Bana sordular ağabeyinizle bir sorununuz var mı diye? Ağabeyim olmadığı için hayır sorun yok dedim."


#Kemal Kılıçdaroğlu
#Celal Kılıçdaroğlu
#CHP
#FETÖ
7 yıl önce