|

Zillete karşı ittifak

MHP lideri Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde de devam etmesi çağrısını yineledi. Ekonomik gelişmelere de değinen Bahçeli “Enflasyona eğilmeyeceğiz, kura boyun eğmeyeceğiz” dedi.

Nur Banu Aras
04:00 - 14/09/2018 Cuma
Güncelleme: 03:03 - 14/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde de devam etmesi gerektiğini söyleyerek partisinin bu konuda sorumluluk içinde hareket edeceğini kaydetti. CHP’nin, PKK ile ittifak hedefinin bedelini pahalıya ödeyeceğini vurgulayan Bahçeli, “Zillet İttifakı”nın ibretlik bir ders alacağını ifade etti. Polatlı Belediyesi toplu açılış töreninden konuşan MHP lideri Bahçeli, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni tartışmaya açmak için gün sayan, çetele tutan, papatya falı açan siyasi bedhahlara, hıyanet çetelerine fırsat verilmemelidir” dedi.

ENFLASYONA EĞİLMEYECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ittifak konusunda sorumluluk içinde hareket edeceğini kaydeden Bahçeli, “Bir yanda mevcut belediyelerimizi muhafaza edip üzerine yenilerini ilave ederken, diğer yanda milli bekamızın çağrısına sonuna kadar kulak vereceğiz. Fedakârlıksa gereken, seve seve yapacağız” şeklinde konuştu. Terör saldırılarıyla, bölgesel kriz ve savaş senaryolarıyla Türkiye’yi kuşatmaya çalışanlara karşı sağlam durmamız gerektiğini ifade eden Bahçeli şöyle konuştu: Sosyal ve ekonomik yıkımımız için el ovuşturanların heveslerini Allah’ın izniyle kursaklarında bırakmalıyız, inancım odur ki, mutlaka bırakacağız. Enflasyona eğilmeyeceğiz, kura boyun eğmeyeceğiz, ekonomik sömürü çarkına kapılmayacağız”

#Devlet Bahçeli
#İttifak
6 yıl önce