|

Bu hafta vizyondaki filmler

Birçok ödül töreninde adından sıkça söz ettiren 'Carol', Mike Tyson ve Donnie Yen'in aynı yapımda buluştuğu 'Ip Man 3' ve İstanbul'un en belalı kedisi, 'Kötü Kedi Şerafettin' bu hafta vizyona girenler arasında.

Yeni Şafak
17:23 - 4/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:24 - 4/02/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Bu hafta beyazperdede ödüllü oyuncu Cate Blanchett'ın zarif oyunculuğundan, dünyaca ünlü boks şampiyonu Mike Tyson'ın sert yumruklarını içeren birçok film var! Hatta Karadeniz fıkralarının vazgeçilmez kahramanları Temel ile Dursun'da bu hafta vizyonda seyredilebilecek. Bir küçükte uyarı yapalım, çocuklarınızı Kötü Kedi Şeraffettin'den koruyun, tırmalar!



İşte bu haftanın vizyon filmleri:



Ip Man 3




Bu Cuma vizyona giren filmler arasında en çok beklenen filmlerden biri olan İp Man 3, iki büyük ismi beyazperdede buluşturuyor. Başrolünde her zaman ki gibi Donnie Yen, büyük ustayı canlandıracak. Onun rakibini ise dünyaca ünlü boksör Mike Tyson canlandıracak.



Sang adında bir çete mahalledeki mülkleri ele geçirmeye başlar ve İp Man, öğrencileriyle birlikte kendi mahallesini koruma görevini üstlenir. Bunun sonucunda İp Man ve çete arasında büyük bir kızışma meydana gelir. Çete lideri Frank (Mike Tyson) bir grup öğrenciyi kaçırarak şeytani bir plan hazırlar ve Ip Man'ı alt etmeye çalışır.






Kötü Kedi Şerafettin




Dikkat! Bu animasyon çocuklara uygun değildir, küfür içerir. Çizgi roman serisi olarak tanıdığımız ve Bülent Üstün'ün imzasını taşıyan Kötü Kedi Şerafettin, bu ay birçok Avrupa ülkesinde vizyona giriyor.



Senaryosu Levent Kazak ve Bülent Üstün tarafından kaleme alınan filmde Şerafettin'in seslendirmesini Uğur Yücel gerçekleştirirken, diğer karakterleri Demet Evgar, Güven Kıraç, Okan Yalabık, Gökçe Özyol, Ayşen Gruda, Cezmi Baskın, Yekta Kopan, Ahmet Mümtaz Taylan gibi ünlü isimler sesleriyle hayat veriyor.



Bir sabah babası tarafından evden kovulan Şerafettin (Şero) aynı gün bir grup düşmanı tarafından saldırıya uğrar, mangal planları suya düşer ve daha kötüsü, baba olduğunu öğrenir! Kötü kedimiz karşılaştığı sorunlarla mücadele verirken bir karar alır. Artık insan gibi düşünecektir!



Carol




Altın Küre'de 5 farklı kategoride, Oscar'da ise 6 farklı kategoride aday gösterilen filmin başrolünde bu sene Altın Küre'den En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almış olan Cate Blanchett oynuyor. Festivallerde adından bolca söz ettiren filmin yönetmen koltuğunda ise Todd Haynes oturuyor.



35'li yaşlarını yaşayan Carol, 1950'lerin New York'unda elit bir hayat sürmektedir. Boşanma sürecine giren Carol, çocuklarının velayeti için mücadeleye girer. Theresa ise hayat mücadelesinin henüz başında, bir butikte çalışan çalışan geç bir kadındır. Bu iki farklı kadının hayatı Manhattan'da lüks bir butikte kesişir. Patricia Highsmith'in romanından uyarlandı.



Hep Yek



Yerli yapım bir komedi olan Hep Yek filminin oyuncu kadrosunda Fırat Tanış, Gürkan Uygun, İnan Ulaş Torun ve Gökhan Yıkılkan gibi ünlü isimler yer alıyor. Yönetmenliğini ise Ali Yorgancıoğlu üstleniyor.



Cevat, Türkiye'nin ünlü kabadayılarından birinin oğludur. Uluslararası alanda şöhrete sahip manken Camilla'yı tutkulu aşkı sonucunda kaçırmaya karar verir. Cevat hayatının en zor 48 saatini yaşamak zorunda kalırken, bizlere bol kahkahalı bir 1 buçuk saat yaşatır.



Temel ile Dursun İstanbul'da




Yabancı oyuncu Wilma Elles'in de oynadığı film, Karadeniz fıkralarının vazgeçilmez iki karakteri Temel ile Dursun'un macerasını anlatıyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini İhsan Taş'ın üstlendiği komedi filminde Wilma Elles, Alay Cihan ve Tahsin Taşkın başrollerde.



Dursun'u söylediği yalanlar yüzünden Karadeniz'den İstanbul'a sürüklenen Temel, geçte olsa Dursun'un yalan söylediğini fark eder. Karısı Fadime'den korktuğu için geri dönemeyen Temel'in İstanbul macerası başlar, bizlere de keyifle izlemek düşer.



#Ip Man 3
#Kötü Kedi Şerafettin
#Carol
#Hep Yek
#Temel ile Dursun İstanbul'da
#5 Şubat vizyon
8 yıl önce