|

Diriliş Ertuğrul dizisine sürpriz transfer

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Cengiz Coşkun, Hülya Darcan gibi ünlü isimlerin yer aldığı TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'a ünlü oyuncu Öykü Çelik dahil oldu. Öykü Çelik en son Savaşçı dizinde oynamıştı.

Yeni Şafak
13:43 - 21/12/2018 Cuma
Diğer
Diriliş Ertuğrul'a ünlü oyuncu Öykü Çelik dahil oldu.
Diriliş Ertuğrul'a ünlü oyuncu Öykü Çelik dahil oldu.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisine oyuncu Öykü Çelik dahil oldu. Önümüzdeki günlerde izleyicisiyle buluşacak Çelik'in sürpriz bir karakteri canlandıracağı öğrenildi.

Posta'nın haberine göre, birçok dizi ve filmde rol alan Öykü Çelik en son Savaşçı dizisinde 'Astsubay Üstçavuş Yeter Alayunt' karakterini canlandırmıştı.


Öykü Çelik kimdir?

1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Öykü Çelik, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimine devam ederken, bir trafik kazası geçirdi ve devamsızlıktan dolayı okuldan ayrılmak zorunda kaldı.

Dizi sektörüne, 2006 yılında “Selena” dizisinde oynayarak adım atan Öykü Çelik, 2009 yılında Cin Geçidi filmi ve Haluk Piyes‘in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde rol aldı. 2011 yılında Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul‘un oynadığı ”Nuri” dizisinde de Reyna rolünü oynayan Öykü Çelik, 2012 yılında başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül‘ün yazdığı ”Benim için Üzülme” adlı dizide Bahar rolünü canlandırdı.

#Diriliş Ertuğrul
#Transfer
#Öykü Çelik
5 yıl önce