|

İstediği rolü 6 yıl sonra kaptı

2010 yılında Putin'i beyazperdede canlandırmak istediğini söyleyen DiCaprio, 6 yıl aradan sonra dileğini gerçekleştirmek üzere Knight Bridge Entertainment'la anlaştı.

Yeni Şafak
17:20 - 4/02/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Bu yıl 'The Revenant' filmi ile Oscar'a adaylığını koyan Leonardo Di'Caprio çekimleri gelecek yıl başlayacak olan filmde Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin'i canlandırmak üzere Knight Bridge Entertainment'le anlaştı.



Daha önce Putin ile bizzat tanışmış olan Di'Caprio, Rusya tarihiyle ilgili daha fazla film olması gerektiğini Putin'e aktarmıştı. Di'Caprio görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, siyasetten hiç söz etmediklerini ifade etmişti. Di'Caprio ayrıca Vladmir Putin'i beyazperdede canlandırma fikrinin oldukça çekici geldiğini ifadelerine eklemişti.



Di'Caprio'nun bu dileğini duyan Knight Bridge Entertainment, ünlü oyuncu ile anlaşma imzaladı. Yönetici kadrosunun yaptığı açıklamada "Şimdi sıra ilk kez 2010 yılında tanışan Putin ile ünlü aktörü tekrar bir araya getirmek olacak. Senaryo yazılıyor" ifadesini kullandı.






Daha önce hiç Oscar ödülü kazanamayan DiCaprio, bu yıl beşinci kez Akademi ödüllerine aday gösterildi. DiCaprio, dönem filmi Revenant'ta ABD'yi bir uçtan diğer uca geçen ve zorlu doğal şartlarda hayatta kalmaya çalışan kaşif Hugh Glass'ı canlandırıyor.

#Leonardo Di'Caprio
#Vladmir Putin rolü
8 yıl önce