|

Korku filminin çekimleri kabus oldu

Stephen King’in romanından uyarlanan filmde Bill Skarsgard, yönetmenliğini Andres Muschetti'nin yaptığı IT filminde Pennywise rolünü daha modern ve korkutucu bir biçimde ele alıyor. Ancak Pennywise sahneye çıktığında çocuk oyuncuların korkusu yüzünden çekimler kabusa dönüyor.

Yeni Şafak
10:44 - 9/06/2017 vendredi
Diğer
​It, ülkemizde 8 Eylül tarihinde vizyonda olacak.
​It, ülkemizde 8 Eylül tarihinde vizyonda olacak.

Stephen King’in romanından uyarlanan filmde Bill Skarsgard, yönetmenliğini Andres Muschetti'nin yaptığı IT filminde Pennywise rolünü daha modern ve korkutucu bir biçimde ele alıyor.

Eski yapımda Tim Curry'nin canlandırdığı Pennywise yeni filmde oldukça tedirgin edici bir kostüm ve makyaj ile izleyici karşısına çıkacak. Skarsgard ise Pennywise rolü sırasında setteki bazı küçük yaştaki oyuncuların gerçekten korkmasına sebep olmuş. Yakın tarihli bir röportaj sırasında aktör, filmin çekimleri sırasında yaşananları şöyle anlatıyor:

İlk önce şöyle düşündüğümü hatırlıyorum: Bu karakterle yapmam gereken şeyleri yapmayı başarırsam, çocuklara travma yaşatırım. Sette zaten çok samimi biri değilim. Bir gün tüm bu sahneyi hazırladılar, küçük çocuklar geldi ve hiçbiri beni henüz o kılıkta görmemişti. Ebeveynleri onları getirmişti. Ve sonra Pennywise olarak karşılarına çıktım ve bu çocukların -genç, normal çocuklar- verdikleri tepkiyi gördüm.”

"Çocuklar titremeye başladı"

Jared Leto'nun Suicide Squad'daki Jokeri gibi, Bill Skarsgard'ın Pennywise da ciddi anlamda çalışılması ve bürünülmesi gereken bir karakter. Skarsgard’ın da rolüne olan bağlılığını konuşmasının devamında daha iyi görüyoruz: “Beni gören bazı çocuklar gerçekten meraklanmıştı, ancak bazıları bana bakamadı bile ve içlerinden bir ikisi titremeye başlamıştı. Derken bir çocuk ağlamaya başladı. Ağlamaya başladı ve tam bu sırada yönetmen "Motor!" diye bağırdı. Ve bir yönetmen "motor" dediğinde, tamamen oynadığım karaktere bürünüyorum. Ben harekete geçince çocukların bir kısmı dehşete kapıldı ve sahnenin ortasında diğerleri de ağlamaya başladılar ve sonra anladım: ‘Allah Kahretsin! Ne yapıyorum yahu ben? Bu nedir? Bu, korkunç bir şey.”

It, ülkemizde 8 Eylül tarihinde vizyonda olacak.


#IT
#Pennywise
#Stephen King
il y a 7 ans