|

Korku Seansı 2'den 360 derecelik video

New Line Cinema gişede büyük beğeni kazanan Korku Seansı'nın devam halkasından 360 derecelik ürkütücü bir video yayınlandı.

Yeni Şafak
15:49 - 21/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 12:49 - 21/05/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

New Line Cinema gişede büyük beğeni kazanan Korku Seansı'nın devam halkasından yeni video yayınlandı. 360 derecelik ürkütücü videoda filmin geçtiği evi ve eve musallat olan yaratıkları görüyoruz. 2013 yılının en beğenilen korku filmleri arasında yer alan, korkuseverlerin de listelerinin üst sıralarında gelen Korku Seansı, 3 yıl aradan sonra devam filmiyle seyircilerinin kanını dondurmaya geliyor! Videonun sol üst köşesinden kamerayı çevirebilirsiniz.




Devam halkası Korku Seansı 2'nin (The Conjuring 2: The Endfield Poltergeist) fragmanı uzun zamandır beklenenler arasındaydı. Nihayet beklenen gün geldi! Dünyaca ünlü paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren'ın 1977'de İngiltere'de gerçekleşen gizemli davalarını konu alan yapımdan ilk fragman seyircilerin beğenisine sunuldu. Vera Farmiga ve Patrick Wilson'ın tekrar dünyaca ünlü araştırmacı çifti canlandırdığı film bekar anne ve 4 çocuktan oluşan Hodgson ailesinin başına gelen olayı anlatacak. Doğaüstü yaratıklar tarafından ele geçirilen küçük kızı True Detective dizisinin genç oyuncusu Madison Wolfe canlandırırken, Frances O'Connor ve Simon McBurney de küçük kızın ailesini, Lauren Esposito, Patrick McAuley ve Benjamin Haigh da kardeşlerini beyazperdeye yansıtacak. Kadrosunda Maria Doyle Kennedy, Simon Delaney, Franka Potente ve Simon McBurney'i de barınıran yapımın senaryosu ilk filmde olduğu gibi yönetmenle birlikte Carey Hayes ve Chad Hayes ikilisine emanet olacak.



New Line Cinema'dan gelen açıklamaya göre film 10 Haziran 2016 tarihinde Amerika'yla birlikte ülkemizde vizyona girecek.


#Korku Seansı 2
#New Line Cinema
#Fragman
8 yıl önce