|

Robert De Niro 40 yaş gençleşecek

2018 yılında vizyona girmesi beklenen The Irishman'in yapımcısı Gaston Pavlovich, 73 yaşındaki Robert De Niro'nun filmde 40 yaş genç gösterileceğini açıkladı.

Yeni Şafak
14:32 - 26/12/2016 lundi
Güncelleme: 14:32 - 26/12/2016 lundi
Diğer
The Irishman 2018'de vizyona girecek.
The Irishman 2018'de vizyona girecek.

Martin Scorsese'nin 2018'de vizyona girmesi beklenen filmi 'The Irishman'de De Niro'nun 40 yaş genç gösterileceği, filmin yapımcısı Gaston Pavlovich tarafından doğrulandı. Sabah Gazetesi'nde Mevlüt Tezel'in haberine göre; Benjamin Button'daki tekniğin çok daha gelişmişi denenecek.



"Hepimizin ortak yönettiği bir film"


De Niro'nun öznel yorumuna göre bu film aslında iki bölümden oluşan bir drama olmalıydı ancak yapım tek bir uzun metraj konseptinde sinemaya aktarıldı. Takımın diğer oyuncuları Joe Pesci, Pacino ve Martin Scorsese ile ortaya serdikleri işten bir hayli memnun olduğunu saklamayan De Niro; "bu film hepimizin ortak yönettiği bir film aslında" diyor. The Irishman adlı bu yapım, aslında "I Heard You Paint Houses" adlı bir kitabın beyazperde'ye aktarılması. İsmi Sheeran olan ve "The Irishman" olarak nam salmış bir kiralık katilin serüvenlerinde büyük aktör Robert De Niro başrolde yeralıyor. De Niro daha önce Pacino ve Pesci ile bir çok farklı projede ayrı ayrı defalarca yeralmasına rağmen, sinemaseverler ilk kez "The Irishman" filminde "üç sanatçıyı bir arada" izleme fırsatına erişiyor.




Beyazperdede bu hafta



#The Irishman
#Robert De Niro
#Joe Pesci
#Al Pacinol
#Martin Scorsese
il y a 7 ans