|

Sinemanın dünya yıldızları Antalya’da

Dünya sinemasının ünlü isimleri Audrey Tautou, Andie Macdowell, George Hamilton ve Esai Morales, Uluslararası Antalya Film Festivaline katılmak üzere Antalya geldi.

Yeni Şafak
22:56 - 14/10/2016 Cuma
Güncelleme: 06:58 - 15/10/2016 Cumartesi
DHA
Bu yıl 16-23 Ekim tarihleri arasında 53'üncüsü düzenlenecek Uluslararası Antalya Film Festivali dünyaca ünlü sinema yıldızlarını ağırlıyor.

Festivale katılmak üzere Antalyaya ilk gelen Fransız oyuncu

Audrey Tautou

oldu. Antalya Havalimanında CIP girişinden çıkan Tautou, şapka ve güneş gözlükleriyle dikkat çekti. Dünya sinemasından yer edinen Amelie filminin başrol oyuncusu Audrey Tautou, 16 Ekim Pazar günü yapılacak açılış gecesinde Altın Portakal Onur Ödülünün de sahibi olacak. Tautou, Fransada yaşayan Vietnamlı yönetmen Tran Anh Hung'un yönettiği Sonsuzluk adlı filmin gösteriminde de sinemaseverlerle buluşacak.



ABDli YILDIZLAR DA ANTALYADA


ABDli yıldızlar Andie Macdowell, George Hamilton, John Savage ve Esai Manuel Morales de aynı uçakla festivale katılmak üzere Antalyaya geldi.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken yıldızlar, özel araçlarla otellerine gitti. Andie Macdowell, festivalin Uluslararası Film Yarışmasında da jüri üyesi olarak görev yapacak.


#Antalya Film Festivali
#Hollywood Yıldızları
#Antalya
#Audrey Tautou
8 yıl önce