|

Star Wars tezgahlara düşecek

Star Wars: Episode VIII'in çekimlerine başlandı. Disney CEO'su ise, daha fazla Star Wars ürününün piyasaya çıkacağını söyledi.

Yeni Şafak
11:20 - 11/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:25 - 11/02/2016 Perşembe
Yeni Şafak

'Star Wars: Episode VIII'in çekimlerinin başladığı Disney CEO'su Bob Iger tarafından resmi olarak açıkladı. Aynı zamanda piyasaya daha fazla 'Star Wars' markalı ürünün çıkacağını da açıklamalarına ekledi.



'da yer verilen habere göre, filmin vizyon tarihinin Mayıs'tan Aralık 2017'ye çekilmesi haberinden birkaç hafta sonra gelen bu açıklamada, filmin çekimlerinin Londra'da başladığı söylendi. 3 milyon dolardan fazla gişe yapan filmin ürünleri hakkında da konuşan ve Star Wars ürünlerinin gelmeye devam edeceğini belirten Bob Iger, "Bu serinin geleceği için kaliteli ürünler ortaya koymaktan daha iyi bir yol olamaz" dedi.




Serinin diğer halkaları da 2018, 2019 ve 2020 tarihlerinde vizyona girecek, anlaşılan Star Wars uzun bir süre piyasa ürünlerinde 'markalaştırıcı faktör' olmaya devam edecek. Sinema filmi için ise sabırsızlıkla beklemeye başladık bile.



Star Wars'ın, bir çok firmanın reklam objesi haline gelmesi ile ilgili haberimize aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.





Sinematik teknolojinin gelişmesiyle birlikte yapımlar birçok yeni fikir deniyor. Bunlardan en çılgın olanı ise Star Wars: IX'un uzayda çekilmesi fikri. Aşağıdaki haberimizden ayrıntıları okuyabilirsiniz.




#Star Wars: Episode VIII
#Disney
8 yıl önce