|

Türk ajanlı American Assasin filmi geliyor

Vince Flynn'in çok satan kitabından uyarlanan American Assassin vizyona girmeye hazırlanıyor. Dexter ve Homeland gibi dizileri yöneten başarılı yönetmen Michael Cuesta işin başındayken, senaryoda kitabın yazarı Vince Flynn ile beraber Michael Finch, Marshall Herskovitz, Stephen Schiff ve Edward Zwick’in de imzası bulunuyor.

Yeni Şafak
10:08 - 17/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:09 - 17/07/2017 Pazartesi
Diğer
Film 15 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek.
Film 15 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek.

Vince Flynn'in çok satan kitabından uyarlanan American Assassin vizyona girmeye hazırlanıyor.


Askeri ve sivil hedeflere yönelik görünüşte rastgele saldırılar düzenlenir. CIA’den Irene Kennedy ve deneyimli bir ajan, hatta asker olan Stan Hurley bu durumu araştırır. Kız arkadaşını terör saldırısında kaybeden Mich Rapp de ikiliye katılır ve artık ortada gizli bir görev vardır: Olası bir savaşı durdurmak. CIA’in bu üç ismine bir Türk ajan da katılır. Artık yapacakları tek şey Orta Doğu’da çıkacak savaşı engellemektir.

Stan Hurley aynı zamanda Soğuk Savaş döneminde ünlenmiş ABD'nin en iyi ajanlarından birisidir.

Sinemia'nın haberine göre, Dexter
ve
Homeland
gibi dizileri yöneten başarılı yönetmen Michael Cuesta işin başındayken, senaryoda kitabın yazarı Vince Flynn ile beraber Michael Finch, Marshall Herskovitz, Stephen Schiff ve Edward Zwick’in de imzası bulunuyor. Filmin başrollerinde genç ajanı Taylor Kitsch canlandırırken, tecrübeli yaşlı ajanı ise
Michael Keaton
, Türk ajanı ise Shiva Negar canlandırıyor. Filmde yer alan diğer isimlerden bazıları ise Dylan O’Brien, Sanaa Lathan ve Scott Adkins.

Film 15 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek.

#American Assasin
#Michael Cuesta
#Vince Flynn
7 yıl önce