|

Şampiyonlar Ligi: Schalke Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar

Şampiyonlar Ligi D Grubu maçlarında Galatasaray deplasmanda Schalke ile karşı karşıya geliyor. Kendi sahasından 0-0 beraberlikle ayrılan Galatasaray rövanş mücadelesinde Schalke’yi yenmek istiyor. Saat 23.00’te başlayacak olan mücadelenin beIN Sports ekranlarından şifreli olarak yayınlanması bekleniyor. Bazı kanallar ise maçı şifresiz verecek. İşte Şampiyonlar Ligi Schalke Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar...

Yeni Şafak
09:01 - 6/11/2018 Salı
Güncelleme: 09:03 - 6/11/2018 Salı
Diğer
Şampiyonlar Ligi rövanş mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Schalke ile karşılaşıyor.
Şampiyonlar Ligi rövanş mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Schalke ile karşılaşıyor.

Schalke Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar belli oldu. Bu akşam oynanacak olan mücadeleyi beIN Sports’un şifreli mi şifresiz mi olarak yayınlayacağı merak konusu olurken bazı kanallar Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz yayınlayacağını duyurdu.

Schalke Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar
CBC Sport
s üzerinden Schalke Galatasaray maçını şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

İki takım arasındaki istatistikler

Schalke, Avrupa kupalarında Galatasaray'ı üç maçtır yenemiyor (2B 1M).

Galatasaray Avrupa kupalarında Schalke ile deplasmanda karşılaştığı tek maçı kazandı; Şampiyonlar Ligi son 16 turunda sahadan 3-2'lik skor ile ayrılmıştı.

Schalke Şampiyonlar Ligi'nde dört maçtır yenilmiyor (2G 2B); bu turnuvada Şubat 2013'ten (7 maç) bu yana yakaladıkları en uzun yenilmezlik serisi (o serinin içinde 1-1'lik Galasaray maçı vardı).

Galatasaray Mart 2013'ten bu yana Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda kazanamıyor (2B 10M); son galibiyet Schalke karşısındaydı (2-3).

Schalke Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son altı maçın birini kazanabildi (2B 3M); tek galibiyet Sporting karşısındaydı (4-3; Ekim 2014).

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde depasmanda oynadığı son 24 maçın tamamında en az bir gol yedi; en son Eylül 2002'de deplasmanda oynadıkları bir Şampiyonlar Ligi maçında gol yemediler (2-0 v Lokomotiv Moskova).

Schalke'nin Şampiyonlar Ligi'nde evinde attığı son 13 golün 12'si ikinci yarılarda geldi.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerin en büyük bölümünü ceza sahası dışından bulan takım Galatasaray (%67 ? 2/3).

Schalke'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı iki golde de Weston McKennie'nin katkısı bulunuyor (bir gol ve bir asist).

Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda gol atmayı başaran son isim Lukas Podolski (Kasım 2015 v Benfica).

#Schalke
#Galatasaray
#Şampiyonlar Ligi
5 yıl önce
default-profile-img