|

Seçim 2019 | Konya Kadınhanı Yerel Seçim Sonuçları - CANLI

Seçim 2019 Konya Kadınhanı seçim sonuçları ne durumda? 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçlarında hangi parti öne geçti Konya Kadınhanı ilçesinde partilerin oy oranları, canlı seçim sonuçları ve sandık sonuçları. Konya Kadınhanı belediye başkanlığı seçim sonuçları en hızlı şekilde Yeni Şafak seçim sonuçları sayfasında!

Yeni Şafak
21:40 - 31/03/2019 Pazar
Güncelleme: 11:30 - 29/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Konya Kadınhanı Yerel Seçim Sonuçları
Konya Kadınhanı Yerel Seçim Sonuçları

Seçim 2019 yerel seçim sonuçları Konya Kadınhanı ilçesinde son durum ne? Türkiye'nin en önemli seçimlerinden biri olan yerel seçimlerde Konya Kadınhanı seçmeni nasıl bir karar verdi? Sandıkların açılıp oyların sayılmasıyla birlikte birlikte Konya Kadınhanı ilçesinde seçim sonuçları belli olmaya başladı. Tüm seçmenlerin merak ettiği Konya Kadınhanı ilçesinde kim belediye başkanı oldu? İşte tüm detaylarıyla Konya Kadınhanı canlı yerel seçim sonuçları sayfamız!

KONYA

Konya, Türkiye'nin yüz ölçümü bakımından en büyük ili ve en kalabalık yedinci şehri. 31 ilçeden oluşur. Konya İl Nüfusu: 2.205.609'dur. (2018) Trafik plaka numarası 42'dir. 1875'te kurulan Konya Belediyesi, 1987'de çıkarılan 3399 sayılı yasa gereğince "büyükşehir" statüsüne kavuşmuş olup 1989'dan beri belediye hizmetleri bu statüye göre yürütülmektedir. 2014'te 6360 sayılı kanun ile büyükşehir belediyesinin sınırları il mülki sınırları oldu. Seçim 2019 yerel seçim sonuçları Konya Ahırlı ilçesinde son durum ne? Türkiye'nin en önemli seçimlerinden biri olan yerel seçimlerde Konya Ahırlı seçmeni nasıl bir karar verdi? Sandıkların açılıp oyların sayılmasıyla birlikte birlikte Konya Ahırlı ilçesinde seçim sonuçları belli olmaya başladı. Tüm seçmenlerin merak ettiği Konya Ahırlı ilçesinde kim belediye başkanı oldu? İşte tüm detaylarıyla Konya Ahırlı canlı yerel seçim sonuçları sayfamız!

Ekonomik açıdan Türkiye'nin gelişmiş kentlerinden biri olan Konya doğal ve tarihsel zenginlikleriyle de önem taşır. Dünyanın en eski yerleşimlerinden biri olan Çatalhöyük, 2012 yılında UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınmıştır. Şehir Anadolu Selçukluları’nın ve Karamanoğulları’nın başkentliğini yapmıştır.Türkiye'nin en önemli sanayi kentlerindendir. Anadolu Kaplanları'ndandır. Şehrin futbol takımı Atiker Konyaspor'dur. Yöresel yemekleri Etliekmek,Bamya Çorbası, Mevlana böreği, Fırınkebabı dır. Konya’nın simgeleri arasında Mevlana Müzesi (Kubbe-i Hadrâ), çift başlı kartaldır.

#Konya Kadınhanı Seçim sonuçları
#Konya Kadınhanı seçim 2019
#yerel seçim Konya Kadınhanı 2019
#seçim sonuçları Konya Kadınhanı
#Konya Kadınhanı belediye başkanlığı seçim sonuçlar
#Konya Kadınhanı yerel seçim sonuçları 2019
5 yıl önce