|

Teknoloji güzeli animasyonlar

Teknolojinin gelişmesiyle sayıları her geçen gün artan animasyon yapımlar, bu yıl da küçük büyük animasyon meraklılarını salonlara çekiyor.

.
00:00 - 24/11/2013 Pazar
Güncelleme: 21:54 - 23/11/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Teknoloji güzeli animasyonlar
Teknoloji güzeli animasyonlar

Sinemaseverler bu hafta gösterime giren ilk yerli çizgi film Ayas'la tanıştı. Ocak ayında ise ikinci yerli çizgi film Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu gösterime girecek. Sadece ülkemizde değil dünyada da teknolojinin gelişmesiyle birlikte animasyon yapımlara yenileri ekleniyor. Mesela bu hafta gösterime giren Kahraman Kral Justin yine ailecek seyredilecek yabancı animasyon filmlerinden. Animasyon film sevenler için bu ayın sonunda gösterime girecek bir başka film ise Finlandiya yapımı üç boyutlu Niko 2: Little Brother, Big Trouble.

Filmin yönetmenliğini Kari Juusonen ve Jorgen Lerdam üstleniyor. Kaybolan küçük erkek kardeşini bulmak için yollara düşen Niko'nun ailecek seyredilebilecek hikayesi Kasım sonunda vizyonda. Ocak ayında vizyona girecek olan bir başka film ise Karlar Ülkesi adını taşıyor.Yönetmenliğini Chris Buck ve Jennifer Lee'nin üstlendiği yapımda, başkarakterleri Kristen Bell ve Jonathan Groff seslendiriyor. Yeni yılda vizyona girecek diğer filmler arasında İngiltere yapımı komedi film ''Saving Santa'' yerli yapım 'Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu'nu sayabiliriz.

10 yıl önce