|

Bu nasıl anne: Çocuğunun üzerine meşale bantladı

River Plate ile Boca Juniors maçı çıkan olaylar nedeniyle ertelenirken, stadyum dışında çekilmiş bir görüntü ise hayrete düşürdü. Sosyal medyada ortaya çıkan görüntüde River Plate formalı bir annenin minik çocuğunun vücuduna stada sokmak üzere meşale bantladığı görüldü.

Yeni Şafak
14:07 - 25/11/2018 الأحد
Güncelleme: 14:34 - 25/11/2018 الأحد
Stadyuma sokulması yasak olan meşaleleri kızının üzerine bağlayarak güvenlik noktasından geçirmek istedi.
Stadyuma sokulması yasak olan meşaleleri kızının üzerine bağlayarak güvenlik noktasından geçirmek istedi.

Libertadores Kupası finali ikinci maçı, River Plate taraftarlarının Boca Juniors oyuncularını taşıyan otobüse saldırmalarının ardından ertelendi. Maç öncesinde, stadyum yakınında toplanan River Plate taraftarları polisin geniş güvenlik önlemine rağmen, Boca Juniors oyuncularını taşıyan otobüsü taşladı. Polisin göz yaşartıcı gazla müdahale ettiği olayda bazı Boca Juniors oyuncuları hafif yaralandı.

Tepki çeken görüntü

Olayla ilgili 16 kişi gözaltına alınırken, sosyal medyada ortaya çıkan bir görüntü şaşkınlığa neden oldu. Ertelenen maç öncesinde bir kadının minik bir kız çocuğunun tişörtünün içerisine stadyuma sokmak üzere meşale bantladığı görüldü. Minik kızın annesi olduğu ifade edilen kadının, çocuğun hayatını bu şekilde tehlikeye sokması büyük tepki çekti.




#River Plate
#Boca Juniors
#​Libertadores
٪d سنوات قبل
default-profile-img