|

Douglao'dan ilginç Galatasaray istatistiği

Akhisar Belediyespor, Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray'la 1-1 berabere kalarak kupaya veda etti. Akhisar'ın Brezilyalı savunmacısı Douglao, Galatasaray maçlarındaki istatistiğiyle dikkat çekti.

Yeni Şafak
09:23 - 3/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 07:57 - 3/03/2016 Perşembe
Diğer

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci ayağında evinde Akhisar Belediyespor'u konuk eden Galatasaray, 2-1'lik galibiyetin rövaşında 1-1'lik sonuçla adını yarı finale yazdırdı.



Douglao'dan ilginç istatistik

İlk maçta da olduğu gibi Akhisarlı Douglao yine adresi şaşırdı; Mücadelenin 10. dakikasında kafayla kendi kalesine gol atan Brezilyalı, takımının 1-0 yenik duruma düşmesine neden oldu. Sarı-kırmızılıların iki maçta bulduğu üç golün ikisini atan Brezilyalı şanssızlığı ile dikkat çekti.



Umut Bulut Akhisar'ı boş geçt

i


Burak Yılmaz'ın gidişinin ardında sarı-kırmızılıların gol umudu olan Umut Bulut ise bu maçlarda fileleri sarsamadı. Douglao'nun sarı-kırmızılı takım karşısındaki performansı sosyal medyada da büyük yankı uyandırırken Brezilyalı futbolcu ile ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı.



Yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde;



-Douglao'nun kariyeri GS'ye hizmet etmekle geçiyor


-Douglao'nun bu sezonki GS performansı: 2 gol, 1 asist


-Douglao bu sezon Galatasaray'a karşı kupada 3. kez sahaya çıkıyor. İkisinde kendi kalesine gol attı, diğerinde kaptırdığı top gol oldu.


-Bu yıl Galatasaray adına 2 gol kaydeden Akhisarlı Douglao, 2016'da Umut Bulut'tan daha fazla gol kaydetti.


-Umut Bulut gol atamıyor diye kendi kalesine her maçta gol atan Adam gibi adam Douglao











#akhisar
#galatasaray
#douglao
8 yıl önce