|

Gökhan Töre'den Fikret Orman'a zehir zemberek sözler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Oynamadan para kazanmak istedi" dediği Gökhan Töre, sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama yayınladı. Tecrübeli futbolcu, "Futbol kariyerime Beşiktaş'ta devam etmeyeceğimi şimdiki görev sahibi şahsın ağzından duymuş olduk" dedi. Taraftardan da helallik isteyen Töre, "Saygıdeğer Beşiktaş taraftarı, benim bu formadaki tüm hakkım son damlasına kadar size helal olsun. Sizi çok seviyorum. Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
11:05 - 21/03/2019 Perşembe
Güncelleme: 11:45 - 21/03/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Gökhan Töre bu sezon sadece 8 maçta forma şansı bulabildi.
Gökhan Töre bu sezon sadece 8 maçta forma şansı bulabildi.

Beşiktaş'ta bakan Fikret Orman, kadro dışı bırakılan futbolculardan Gökan Töre için "Kendini göstermek istiyorsa devre arasında 'Git oyna' dedik. Ücretini almak istiyorsa, saygı duyuyorum. Ancak biz seneye kalacakları oynatıyoruz" açıklamasında bulunmuştu. Gökhan Töre, başkan Orman'ın bu açıklamasına çok sert bir karşılık verdi.

Sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yayınlayan Töre, "Beşiktaş Yönetimi bana; tüm alacaklarını bırak ve yurt dışına git. Türkiye'de kalacaksan da Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir'e gidemezsin maddesini sözleşmeye ekleyeceğiz, öyle fesih edeceğiz' tehdidini bile çekinmeden savurdular. Böyle bir şey helal para kazanan hiç kimseye teklif dahi edilemez. Bu tekliflerini reddettikten sonra transfer dönemi bitimine son bir günü kala o gün boyunca '300 bin euro bırak git, 200 bin euro bırak git' demeye devam ettiler. Saygıdeğer Beşiktaş taraftarı, benim bu formadaki tüm hakkım son damlasına kadar size helal olsun. Sizi çok seviyorum. Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

Gökhan Töre'nin açıklamalarının tamamı şöyle;

#Gökhan Töre
#Beşiktaş
5 yıl önce