|

Necati Ateş'in forma hasreti

PTT 1. Ligi'nde son sıradan kurtulmaya çalışan Karşıyaka'da ilk yarının en istikrarlı ismi Necati Ateş, ikinci yarıda formaya hasret kaldı.

Yeni Şafak
16:07 - 8/03/2016 Tuesday
Güncelleme: 14:15 - 8/03/2016 Tuesday
DHA

PTT 1. Lig'in ilk yarıda 16 maçta ilk 11'de forma giyerek 1328 dakikayla en çok sahada kalan isim olan 36 yaşındaki santrfor 3 gol attı. Devre arasında pek çok oyuncu giderken Gökhan Ünal'la birlikte takımda kalan Necati, birinci kaptanlık görevine getirildikten sonra kızağa çekildi. İkinci yarıda yalnız yeni transferlerin lisansının yetişmediği Adana Demirspor maçında ilk 11'de forma giyen yıldız futbolcu, daha sonra Şanlıurfaspor deplasmanında ikinci 45'te, 1461 Trabzon sınavında ise son 22 dakikada oyuna girdi.



Kardemir Karabükspor'la oynanacak maç öncesi teknik direktör Yusuf Şimşek'in bankolarından biri haline gelen santrfor Can Erdem'in sarı kart cezalı olduğu Karşıyaka'da Necati'nin yine kulübede oturabileceği, ilk 11'de Gökhan'ın oynayabileceği öğrenildi.



Son 2 haftada defanstaki eksikler nedeniyle sıkıntı yaşayan Karşıyaka'da Ömer Kandemir ve Çağlar Birinci'nin cezası bitti. Defans hattında sakatlığı süren Kvesic dışındaki futbolcular oynayabilecek duruma geldi. Multigroup Alanyaspor deplasmanındaki beraberliğin primlerini 3 bin 500'er TL olarak açıklayan yönetim, bu parayı Kardemir Karabükspor karşılaşmasından önce dağıtarak takıma moral dopingi yapmayı planlıyor.






#necati ateş
#karşıyaka
8 years ago