|

Onur Kıvrak: Futbolu bırakıyorum

Trabzonspor'un karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği tecrübeli kaleci Onur Kıvrak, yerel basına yaptığı açıklamada futbolu bırakacağını söyledi.

Yeni Şafak
10:57 - 9/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 12:39 - 9/01/2019 Çarşamba
Diğer
Onur Kıvrak 12 ayrı sezonda Trabzonspor forması giyerek adını efsane futbolcuların arasında yazdırdı.
Onur Kıvrak 12 ayrı sezonda Trabzonspor forması giyerek adını efsane futbolcuların arasında yazdırdı.

12 ayrı sezonda Trabzonspor forması giyen Recep Onur Kıvrak bordo-mavili kulüpten resmen ayrıldı. Malatyaspor maçı sonrası kadro dışı kalan tecrübeli kaleci yönetimle yaptığı görüşme sonrası geleceğine yönelik alacaklarından vazgeçti ve Trabzonspor kariyerini noktaladı.

Trabzon yerel basınından Karadeniz Gazetesi'ne konuşan Onur Kıvrak futbol bıraktığını açıkladı. 31 yaşındaki eldivenin açıklamaları şöyle;

"Çok yıpratıldım, İzmir'e gidiyorum"
  • "Hakkımda yalan yanlış haberler çıktı. Bunların hepsini sineye çektik. Paranın tamamını istediğim yazıldı. Hain oldum. Paragöz denildi. Trol hesaplarla sosyal medyadan üzerime saldırıldı ancak Trabzonspor’a olan sevdam yüzünden bunların hepsini önemsemeyip bir kenara attım. Çok yıpratıldım. Şimdi İzmir’e gidiyorum."
"Artık benim için bu iş bitti"
  • "12 yıl Trabzonspor forması giydim. 6 yıl kaptanlık yaptım. Tesislerde rahmetli Dozer Cemil’in bir sözü asılı. Diyor ki, 'Ben Trabzonspor’un takım kaptanıyım. Gerekirse futbolu bırakırım ama başka bir takımın kaptanının arkasında sahaya çıkmam.' Bu söz benim düsturumdur. Artık benim için bu iş bitti. Futbolu bırakıyorum. Ailemin de kararı bu yönde. Bana verecek paraları yoktu. Serbest kalacaktım. Belki de birkaç yıl transfer yasağı gelecekti. Ama bunu yapmadım."



#Trabzonspor
#Onur Kıvrak
5 yıl önce
default-profile-img