|

Otokros yarışları nefes kesti

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Ege Motor Sporları Derneği tarafından organize edilen Otokros yarışmaları Orhangazi Belediyesi yarış pistinde yapıldı.

Yeni Şafak
18:51 - 16/11/2014 Pazar
Güncelleme: 21:06 - 16/11/2014 Pazar
IHA

Birkaç hafta önce büyük bir heyecanın yaşandığı yarış pisti hafta sonu 2 yarışta 6 etaptan olmak üzere toplam 12 etap düzenlendi. Orhangazi’den Orkun Turgut ve Birol Aral’ın da değişik kategorilerde yarışıp 2’şer kupa aldığı yarışlar büyük heyecana sahne oldu.

Türkiye genelinde toplam 21 pilotun katıldığı yarışmalara havanın da iyi olması ile Orhangazi ve çevreden gelen yarış severler büyük ilgi gösterdi. Orhangazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan yarışmaların sonunda ise İskele Pub’da ödül töreni düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren pilotlara kupaların verildiği ödül törenine Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile birlikte bazı protokol üyeleri ve motor sporları derneklerinin temsilcileri katıldı.

Böyle adrenalin dolu bir spora ev sahipliği yaptıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Çağlayan, bu tür organizasyonlara desteklerini artırarak sürdürmek istediklerini söyledi.
#OTOKOROS
#BURSA
#ORHANGAZİ
#İSMAİL AYDIN
#ORKUN TURGUT
#BİROL ARAL
9 yıl önce