|

PTT 1.Lig'in yıldızı devlerin listesinde

PTT 1.Ligi'nde 6.sırada bulunan Giresunspor'un golcü oyuncusu Vedat Muriqi, sergilediği performansla dev kulüplerin listesine girmeyi başardı. Attığı 16 gol ile ligde şuanda gol krallığı yarışında ikinci sırada bulunan Arnavut futbolcu maliyetiyle de dikkat çekiyor.

Yeni Şafak
15:36 - 8/04/2016 Cuma
Güncelleme: 15:53 - 8/04/2016 Cuma
Yeni Şafak

2014-2015 sezonu başında Arnavutluk'un Teuta Durrës takımından Giresunspor'a transfer olan Vedat Muriqi, adından söz ettirmeye devam ediyor.



PTT 1.Ligi'nde attığı 16 gol ile tüm dikkatleri üzerine çeken Arnavut forvet, geçen sezon başında bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılmıştı. 1.94'lük boyuyla ve oyun yapısıyla pivot forvet özelliklerini üzerinde bulunduran Muriqi, sergilediği performansla büyük takımların transfer listesine girmeyi başardı.



Bu sezon Giresunspor'un üst sıralara oynamasında büyük rol oynayan 21 yaşındaki futbolcu için Almanya, Fransa ve Türkiye'den ciddi teklifler olduğu belirtiliyor. 2 milyon euro değer biçilen Muriqi'nin transferi için son olarak Galatasaray'ın adı geçmişti.






PTT 1.Lig'de golcüler dikkat çekiyor

PTT 1.Lig'de son 7 haftaya girilirken golcüler dikkat çeken performanslar sergiliyor. Giresunsporlu Vedat Muriqi'nin yanı sıra Adana Demirsporlu Pote, Alanyasporlu Ayite, Burak Çalık ve Denizlispor'dan Barrios ligin dikkat çeken isimleri olmayı başardı.



PTT 1.Ligi'nde gol krallığı yarışındaki son durumu incelemek için tıklayın;
















#Vedat Muriqi
#Giresunspor
8 yıl önce