|

Şampiyon Mahir'e armağan!

Dünya Supersport Şampiyonası'nın İspanya'daki 11. etabını ilk 8'de tamamlaması halinde 5. şampiyonluğunu ilan edecek olan Kenan Sofuoğlu, “Oğlum bize bereket getirdi, inşallah şampiyonluk gelirse de Mahir'in şampiyonluğu olsun" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/10/2016 السبت
Güncelleme: 02:58 - 15/10/2016 السبت
Yeni Şafak

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İspanya'da yarın düzenlenecek Dünya Supersport Şampiyonası'nın 11. etabını ilk 8'de tamamlaması halinde kazanacağı 5. şampiyonluğunu oğlu Mahir'e armağan edecek. Sezonun kendisini için başarılı geçtiğini belirten Red Bullu sporcusu Kenan Sofuoğlu, daha önce 6 aylık oğlu Hamza'yı kaybettiğini belirterek, "Kaybettiğim oğlumdan sonra yeni bir oğlum oldu, Mahir. Rabbim onun bereketini verdi, bu sene çok güzel bir sezon geçirdim. Çok yarış kazandım, iyi bir performans çıkardım. Allahu Teala, dinimizde de söylüyor, 'Bebek berekettir.' Oğlum bize bereket getirdi, inşallah bu şampiyonluk gelirse de Mahir'in şampiyonluğu olsun."



ERKEN İSTEDİK OLMADI


Şampiyonluğa erken ulaşmanın önemli olduğunu vurgulayan Kenan Sofuoğlu, "Biz iki yarış erkenden ulaşacaktık ama olmadı. Fransa'da hiç ummadığım şekilde kaza geçirdim, gerçekten çok üzüldüm. Önümde iki yarış var. İlk 8'e girmek 5. dünya şampiyonluğu için yeterli olacaktır. Amacım bu sefer kazanmak değil, İspanya'dan dünya şampiyonu olarak dönmek" diye konuştu. İspanya'daki yarışın sıralama turları bugün saat 12.30'da yapılacak.


#Kenan Sofuoğlu
#Supersport Şampiyonası
٪d سنوات قبل