|

Türkiye'nin gururu oldu

İtalya'daki Misano World Pisti'nde bitime iki yarış kala şampiyonluğunu ilan eden Toprak Razgatlıoğlu Alanya Gazipaşa Havaalanı'nda motosikletçiler tarafından karşılandı.

Yeni Şafak
10:40 - 23/06/2015 Salı
Güncelleme: 10:48 - 23/06/2015 Salı
AA

Konvoyla Alanya'ya gelen Razgatlıoğlu, babasına ait işyerinde tebrikleri kabul etti. Razgatlıoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bitime 2 hafta kala Avrupa Superstock 600 Şampiyonası'nda şampiyonluğunu ilan ettiğini söyledi.



İlk beş yarışı kazandığını hatırlatan Razgatlıoğlu, "6. yarışta şampiyonluğa çıktım. İlk beşe girmek benim için yeterliydi. Kendimi boşu boşuna zorlamak ve düşmek istemedim. Yarışta da önde gittim, kendimi gösterdim. Sonra biraz geriye düştüm. Son iki tur kala da önü bıraktım ve kürsüye çıkmak için üçüncü sırayı aldım. Böylece şampiyonluğumu ilan ettim. Bu çok güzel bir duygu" dedi.



Seneye Superstock 1000'de yarışacağını vurgulayan Razgatlıoğlu, sonraki yıl da dünya şampiyonasına katılmak istediğini kaydetti. Razgatlıoğlu, kendisine destek veren motosiklet tutkunlarına teşekkür ederek, "Bu bir Avrupa şampiyonluğuydu ama inşallah dünya şampiyonu olduğumda çok daha mutlu olacağız" diye konuştu.

#toprak razgatlıoğlu
#şampiyon
#alanya
#Avrupa Superstock 600 Şampiyonası
9 yıl önce