|

BİM 22 Şubat aktüel ürünler listesi: BİM'in indirimli ürünler listesi

BİM 22 Şubat aktüel ürünler listesine eklediği LG K9 akıllı cep telefonu, Xiomi taşınabilir şarj aleti ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Özellikle akıllı telefon almak isteyen ve taşınabilir şarj aletine ihtiyacı olanlara büyük bir kolaylık sağlayacak olan BİM, 22 Şubat indirim listesi ile müşterilerini uygun fiyatlı ürünlerle buluşturacak.

Yeni Şafak
11:02 - 16/02/2019 Cumartesi
Güncelleme: 11:02 - 16/02/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Yeni indirim listesini yayınladı.
Yeni indirim listesini yayınladı.

BİM yeni bir fırsat listesi daha açıkladı. 22 Şubat tarihi itibari ile mağazalarında satışa sunacağı indirimli ürünleri yayınladığı 22 Şubat aktüel ürünler listesine ekleyen BİM, efsane bir indirim kampanyasına imza atmaya hazırlanıyor.


BİM 22 ŞUBAT AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİ!

22 Şubat tarihi için tam sayfa aktüel ürünler kataloğu yayınlan BİM, listenin ilk sayfasında yine dikkat çekici ürünlere yer verdi. Piyasa fiyatının altında fiyat etiketleri ile müşterilerini her hafta cebini ferahlatmayı hedefleyen marketler zinciri, bu hafta 849 TL’ye LG K9 akıllı cep telefonu, 129 TL’ye Xiaomi 20.000 mAh taşınabilir batarya, 29.90 TL’ye HP kablolu kulak içi kulaklık 29.90 TL’ye Trust selfie çubuğu satışa sunacak.

Bu ürünler haricinde ev hanımlarını bu hafta da unutmayan BİM, 299 TL’ye Kumtel cam set üstü ocak, 199 TL’ye Luxell turbo fırın, 109 Tl’ye aspiratör, ve onlarca mutfak gereçlerini de uygun fiyattan satışa sunacak.

İşte BİM 22 şubat aktüel ürünler listesinde yer alan tüm ürünler ve fiyatları;
BİM'in bir sonraki aktüel ürünler listesini
adresinden takip edebilirsiniz.
#BİM
#BİM aktüel ürünler listesi
#BİM aktüel ürünler
#Aktüel ürünler listesi
#aktüel ürünler
5 yıl önce