|

Teşkilat yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var?

Teşkilat yeni sezon 49. bölüm ile gümbür gümbür geliyor. TRT 1 dizisi Teşkilat yeni sezonda da reytingleri alt üst edecek. Pazar akşamlarının reyting rekortmeni olan dizi 3. sezona bomba gibi giriş yapıyor. Aksiyon dolu sahneleri ile ekranlara gelecek olan dizi bu akşam yeni sezon bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Serdar, Hulki, Pınar, Hakkı Dayı karekterini oynayan Çağlar Ertuğrul, Nihat Altınkaya, Ezgi Şenler, Tuncer Salman isimlerin diziye veda etmesinden sonra yeni sezon oyuncuları da merak ediliyor. Peki, Teşkilat yeni sezon oyuncuları kimler? TRT 1 Teşkilat diziye katılan oyuncular kimler? İşte Teşkilat yeni sezon 49. bölüm.

19:22 - 2/10/2022 Pazar
Güncelleme: 19:33 - 2/10/2022 Pazar
Yeni Şafak
TRT 1 Teşkilat yeni sezon oyuncuları
TRT 1 Teşkilat yeni sezon oyuncuları

Teşkilat, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayımlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, "yer altına” inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ele almaktadır.

Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak?

Teşkilat bu akşam var mı? Teşkilat dizisi yeni sezon 49. bölüm ile 2 Ekim 20.00'da yeni sezonuyla izleyiciyle buluşacak.

Teşkilat yeni sezon oyuncuları kimler?

  • Teşkilat yeni sezon oyuncu kadrosu da dizinin başlıyor olması nedeniyle bir hayli merak ediliyor. Başrollerinde
    Deniz Baysal, Murat Yıldırım
    ve
    Gürkan Uygun
    'un yer aldığı dizi, yeni sezonda yepyeni hikayesi ve oyuncularıyla izleyici karşısına çıkacak.

Teşkilat Ömer Atmaca karekteri kim?

  • Murat Yıldırım (Ömer Atmaca)

Teşkilat Korkut karekteri kim?

  • Yunus Emre Yıldırımer (Korkut

Teşkilat Korkut David kim?

  • Levent Can (David)

Teşkilat Francis karekteri kim?

  • Yunus Narin (Francis)

Teşkilat Helen Hartley karekteri kim?

  • Seren Deniz Yalçın (Helen Hartley)

Teşkilat Sacide karekteri kim?

  • Ebru Nil Aydın (Sacide)

Teşkilat Celine karekteri kim?

  • Cansu Tuman (Celine)

Teşkilat Bedro karekteri kim?

  • Ergün Metin (Bedro)

Teşkilat nedir, ne zaman başladı, dizide kimler oynadı?

Teşkilat dizisi, geçtiğimiz sezon büyük kan kaybetmiş ve Mesut Akusta, Nihat Altınkaya, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler gibi isimler projeden ayrılmıştı. Teşkilat sezon finalinde Serdar karakterinin ölmesiyle birlikte başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul da diziye veda etmişti. Dizinin 3. sezonunda yer alacak oyuncular belli oldu.

  • Teşkilat dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Murart Yıldırım, Yunus Emre Yıldırım, Levent Can ve Yunus Narin dahil oldu.


Teşkilat sezon finalinde neler yaşandı?

Yıldırım'ın yakalanmasının ardından Şirket'in faaliyetlerine dair ele geçirilen belgeler sayesinde büyük operasyon için hazırlık başlar. Kayıplarının yasını tutan ekip üyeleri karışık duygular yaşarken, Şirket'i ortadan kaldırmaları halinde ailelerine kavuşacak olmanın heyecanını hisseder. Tüm yaşananların ardından Serdar, Zehra sayesinde uzun süre sonra geleceği umutla bakmaya cesaret etmiştir. Çıkacakları bu büyük görev öncesinde Serdar ve Zehra hiç olmadığı kadar yakınlaşır.

Yıldırım’dan elde edilen istihbaratla Şirket'e ulaşmak pek kolay olmaz. Oyun içinde oyun kurmak zorunda kalan ekip, ilk hedefini belirleyip operasyonu başlatır. Ekip üyeleri yeni bir hayata başlamak için büyük bir bedel ödemek zorunda olduklarından habersizdir.

1. sezon (2021)
Ana madde: Teşkilat (1. sezon)

Ankara'da SİHA mühendislerine silahlı terör saldırısı düzenlenir. Saldırının sonucunda Türk mühendisler ölür ve SİHA'nın bilgileri çalınır. Saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine Milli İstihbarat Teşkilatı'nın içinde gizli bir tim kurulur ve bu timin başına Mete Başkan (Mesut Akusta) getirilir. Bu timin üyeleri ise MİT'in en iyileri olan Serdar Kılıçarslan (Çağlar Ertuğrul), Zehra Balaban (Deniz Baysal Yurtcu), Hakkı Dayı (Tuncer Salman), Pınar Gümüş (Ezgi Şenler), Hulki Gürbüzoğlu (Nihat Altınkaya), Uzay Çelenkli (Serdar Yeğin) ve ekipten olmayan Mete Başkan'ın oğlu Gürcan Yücesoy (Ahmet Uğur Say) seçilir.

Bu timin amacı, saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktır. Birbirinden değişik operasyonlarla dünyadaki bütün ülkelerde faaliyet gösteren Şirket adlı terör örgütüne karşı savaş verilir. Şirket, Doğu Akdeniz ve Orta Doğu ile ilgilenmesi için Filistinli Zayed Fadi'yi (Mehmet Usta) seçer.

2. sezon (2021-2022)
Ana madde: Teşkilat (2. sezon)

Uçak saldırısını önleyip havaalanına indiren Serdar kaçırılmış ve labovatuvarda hafızasını kaybettirilmiştir. Bunun üzerine ekip Polonya'ya gidip Serdar'ı bularak Türkiye'ye getirmiştir.

Ayrıca Mete Başkan'ın başka bir göreve atanması sebebiyle ekibin başkanlığından ayrılmak zorunda kalmış ve yerine Halit Başkan (Turgut Tunçalp) gelmiştir. Şirket'te ise Zayed Fadi'nin ölümü üzerine Orta Doğu ve Akdeniz'in başına, Mete ve Halit Başkan ile Tövbekar'dan (Hakan Boyav) 30 yıldır intikam almak isteyen Yıldırım Koral'ı (Gürkan Uygun) getirmiştir.

Yıldırım, Doğu Akdeniz'de petrol arayan "Mavi Vatan 1" isimli bir sondaj gemisine saldırı düzenlemiştir. Bu saldırıda Zehra'nın eski kocası Kemal hayatını kaybetmiştir. Tövbekar ise, gerçek adı Sadık olan, geçmişte devlet için çalışmış ve bir sürü insanı öldürmüş bir ajandır. Daha sonra ise yaptıklarına pişman olmuş ve tövbe edip MİT'i bırakmıştır. Teşkilat 2 Ekim Pazar akşamı 3. sezona merhaba dedi.

Teşkilat izlenme oranları

Ayrıca bakınız: Teşkilat bölümleri listesi § İzlenme oranları

Teşkilat, yayın hayatına başladığı 7 Mart 2021 tarihinde, yayımlandığı gün olan Pazar gününün en çok izlenen dizisi olmakla birlikte o hafta Türkiye’de yayımlanan 34 dizi arasında en çok izlenen dördüncü diziydi. Daha sonraki haftalarda ise haftanın en çok izlenen dizisi oldu.

İkinci sezonuna yayımlandığı Pazar gününün lideri olarak başlayan dizi, haftalık sıralamada Sadakatsiz dizisinin ardından en çok izlenen ikinci diziydi. Sezonun beşinci bölümünde Yargı dizisi, AB ve ABC1 gruplarında geçtiği için Pazar gününde en çok izlenen ikinci dizi oldu.


#Teşkilat
#TRT 1
#Murat yıldırım
#gürkan uygun
#Deniz Baysal
2 yıl önce