600 bininci teslimat mutluluğu
04:00, 10/10/2026, Cumartesi
Yeni Şafak

Eminevim Genel Müdürlük binasında, 600 bininci teslimat için etkinlik düzenlendi.
Tasarruf finansman sektöründe 36 yıldır faaliyetlerini sürdüren Eminevim, kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği teslimat sayısında 600 bine ulaştı.
Şirket, tasarruf finansman sektöründe 600 bin teslimat barajına ulaşan ilk şirket olduğunu açıkladı. Eminevim Genel Müdürlük binasında düzenlenen etkinlikte, 600 bininci teslimatın sahibi Selam Basınç ve bu teslimatın öncesinde ve sonrasında yer alan toplam 10 üye aile ağırlandı.
Ulaşılan bu tarihi basamağa ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün, “1991 yılında kurucumuz merhum Emin Üstün Beyefendi’nin ortaya koyduğu vizyonla başlayan yolculuğumuzda bugün 600 bin teslimat gibi çok kıymetli bir başarıya ulaştık. Tasarruf finansman sektörünün amiral gemisi olarak, bulunduğumuz konumun beraberinde büyük bir sorumluluk getirdiğinin farkındayız” dedi.
ÜSTÜN: BİRİKİMİN SORUMLULUĞUNU TAŞIYORUZ
600 bin ailenin geleceğine dokunmak, insanların yıllarca çalışarak ve fedakarlıklarla oluşturdukları birikimlerin sorumluluğunu da taşımak olduğunu belirten Üstün, “Biz de bu bilinçle, kuruluşumuzdan bu yana işimizi aynı ciddiyetle ele alıyor; ürünlerimizin tasarımından şubeleşme stratejilerimize kadar kararlarımızı matematiksel modellemeler ve kapsamlı analizler ışığında şekillendiriyoruz. Tüm bu süreçte istikrarı her koşulda temel önceliğimiz olarak görüyoruz” diye konuştu. Şirketin 2026 yılı performansına da değinen Üstün, “2026 yılının ilk 9 ayında 190 bini aşkın teslimat gerçekleştirerek tasarruf finansman modelinin avantajlarını Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ettik” diye konuştu.
"TESLİMATIM ZAMANINDA YAPILDI"
Program kapsamında üyelere hediye ve plaketleri, Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün ile Eminevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Büşra Üstün tarafından takdim edildi. İlk teslimatı, 600 bininci teslimata denk gelen Selam Basınç yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Berber olarak çalışıyorum. Yakın arkadaş ve akrabalarım arasında Eminevim sayesinde hem araba hem ev alanlar vardı. Çevremdeki bu örnekler beni Eminevim’e yönlendirdi. Şubede bize özel finansman planları sunuldu. Biz de bütçemize uygun olan planı seçerek ev sahibi olduk. Evi alırken teslimatım tam zamanında yapıldı.”

Ekonomi
Borsa güne alımlarla başladı: BIST 100 12.264 puanda

Ekonomi
En güvenilir otomobil markaları açıklandı: Ne Honda ne Toyota Japonlar tahttan indi

Ekonomi
Akaryakıt pompalarında tabela bu gece değişiyor: Benzine indirim motorin için zam kapıda
