|

CHP'li Sancar'ın 'ayıp istifası' sonrası gözaltı sayısı yükseliyor

Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın CHP'den istifasıyla sonuçlanan kaset olayı ile ilgili, Sancar'ın suç duyurusuyla başlatılan soruşturmada gözaltı sayısı yükseliyor. İHA'nın geçtiği bilgiye göre, şantaj suçuna karıştıkları iddia edilen belediye çalışanı Fatih S'nin dışında ona yardım eden Sevgi K. da gözaltına alındı. CHP'ye yakın yayın organları ise gözaltı sayısının 10 olduğunu aktardı.

12:19 - 2/03/2021 Salı
Güncelleme: 12:33 - 2/03/2021 Salı
IHA
Teoman Sancar
Teoman Sancar

Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın CHP’den istifasının nedeni tartışılmaya devam ediliyor. “Kasetin var” denilerek kendisine komplo kurulduğunu söyleyen Sancar’ın görüntüleri karşılığı 1 milyon dolar istendiği iddia edilmişti.

Sancar’ın şikayeti sonrası Denizli'deki CHP'li Merkezefendi Belediyesi'nde temizlik ve ilaçlama hizmetleri bölümünde çalışan F.S. ve ona yardım ettiği ifade edilen Sevgi K. gözaltına alındı.

CHP'ye yakın medya organlarında yer alan bilgiye göre ise gözaltı sayısı 10. Öte yandan Sancar’ın gözaltına alınan bu F.S'yi sosyal medya hesaplarından takip ettiği ortaya çıktı.


  • Sosyal medya üzerinden istifasını açıklayan Sancar, hakkındaki iddialar sonrası "Kaset var diye, baskı oluşturuldu. Gerekli yerlere şikayetimi yaptım. Bir kaset falan ortaya çıkarsa, çıktığında da tüm bu ahlaksızca saldırılara karşı, en kısa zaman içinde öyle yazılı açıklama yaparak da değil, medyanın karşısına çıkıp tek tek cevap vereceğim” demişti.
#teoman sancar
#gözaltı
#istifa
#denizli milletvekili
#chp
#şantaj
#kaset
3 yıl önce