|

Crispino'nun sahibi Ali Rıza Gültekin silahlı saldırıya uğradı

Beşiktaş'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu Crispino giyim mağazalarının sahibi Ali Rıza Gültekin hayatını kaybetti. İşadamı Gültekin, 2015 yılının aralık ayında otomobili seyir halindeyken silahlı saldırıya uğramış ve bu saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

Yeni Şafak
23:27 - 14/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 23:47 - 14/11/2018 Çarşamba
DHA
İşadamı Gültekin, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti
İşadamı Gültekin, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Beşiktaş'ta, işadamı Ali Rıza Gültekin (57), uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, saat 22.30'da Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 4 katlı apartmanın son katında meydana geldi.
İddiaya göre, kumarhane olarak işletildiği öğrenilen bir mekanda Crispino giyim mağazalarının sahibi Ali Rıza Gültekin, kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Başına tek kurşun isabet eden Gültekin yer yığıldı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Gültekin'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, olaya ilişkin çok yönlü soruşturmayı sürdürüyor.
  • İşadamı Gültekin, 2015 yılının aralık ayında otomobili seyir halindeyken silahlı saldırıya uğramış ve bu saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

ŞİKE DAVASINDA 4 AY HAPİS YATMIŞTI

57 yaşındaki işadamı Ali Rıza Gültekin, futbolda şike soruşturmasında, 2010 yılı Mart ayında tutuklanmış, 4 ay Metris Cezaevi'nde yattıktan sonra 23 Temmuz 2010 tarihinde tahliye edilmişti.

#Ali Rıza Gültekin
#Beşiktaş
#İstanbul
#Crispino
5 yıl önce