|

MHP ittifak kampında

2019 cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alan MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin yetkili organlarını kampa alıyor.

Yeni Şafak ve
08:00 - 19/01/2018 Cuma
Güncelleme: 10:29 - 19/01/2018 Cuma
Yeni Şafak
MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin yetkili organlarını kampa alıyor.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin yetkili organlarını kampa alıyor.

Kızılcahamam’da bugün başlayıp pazar günü sona erecek olan kampa milletvekilleri, merkez yönetim kurulu ve merkez disiplin kurulu üyeleri katılacak.

İTTİFAKI ANLATACAK

Kampta, Bahçeli 2019 yılında yapılacak olan ittifakın ayrıntılarını anlatacak. Kampın ana gündemini 2019 yılında yapılacak mahalli idareler, milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri oluşturacak. Bahçeli, kampta AK Parti ile komisyon boyutuna taşınan milli ittifakın ayrıntılarını da partililere anlatarak görüşlerini alacak. İttifak konusunda MHP’nin yaptığı çalışmaları anlatacak.

MİLLİ VE YERLİ TAVIR

Bahçeli, 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminin ardından Türkiye’de siyasi dengelerin değiştiğini vurgulayacak, Türkiye’nin beka sorunu ile karşı karşıya olduğunu belirtecek. Türkiye’nin beka mücadelesinden birlik ve beraberlikle çıkacağını söyleyecek olan Bahçeli, bu dönemde milli ve yerli tavır sergilenerek ittifak çağrısı yapıldığını anlatacak. 2019 ve sonraki beş yılı kapsayan dönem için MHP’nin samimi davrandığını aktaracak. Bahçeli, MHP’nin hiçbir zaman baraj sorunu olmadığını yineleyecek.


#TBMM
#MHP
6 yıl önce