|

Daniel Craig yeniden Bond olabilir

Efsane seri James Bond’un sonuncu filmi Spectre sonrası "Bir daha James Bond rolünde oynayacağıma bileklerimi keserim daha iyi." gibi oldukça iddialı açıklama yapan Daniel Craig, kararından vazgeçmişe benziyor! Sony, yeni film için oyuncuya 150 milyon dolar önerdi.

Yeni Şafak
12:18 - 12/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:35 - 12/10/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Ian Fleming tarafından 1952'de kurgulanan hayalî bir İngiliz ajan karakteridir. Bugüne kadar onlarca roman ve filme konu oldu.
Ian Fleming tarafından 1952'de kurgulanan hayalî bir İngiliz ajan karakteridir. Bugüne kadar onlarca roman ve filme konu oldu.

Yeni James Bond kim olacak sorusu konusunda bugüne kadar onlarca haber yazıldı, aday isim olarak birçok oyuncu lanse edildi.

Fakat filmin yapımcısı Sony, Daniel Craig'den vazgeçmişe benzemiyor.

Serinin son filmi Spectre'den sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Craig, "

Bir daha James Bond rolünde oynayacağıma bileklerimi keserim daha iyi.

" ifadelerini kullanmıştı. Fakat Sony'nin ısrar etmesi ve kesenin ağzını açması Craig'i kararından döndürmüşe benziyor.



Bir daha Bond filmlerinde oynamak istemediğini dile getiren Craig verdiği son röportajda ise farklı ifadeler kullandı. Craig

''O açıklamaları Spectre'nin çekimlerinden birkaç saat sonra yapmıştım. Evimden, ailemden veya arkadaşlarımdan neredeyse 1 yıldır uzaktaydım ve onları çok özlemiştim bundan dolayı da sağlıklı düşünemiyordum.

'' açıklamasında bulundu. Ünlü oyuncunun bu sözlerinin geri dönüş konusunda bir işaret olduğu hatta 'söylemlerimden dolayı üzgünüm' demeye getirdiği yorumları yapılıyor.



Ünlü İngiliz MI6 ajanı James Bond serisinde Bond karakteri ile performansı ve oyunculuğuyla göz dolduran Craig geçtiğimiz yıl "Gelecekte kimin Bond olmasını istersin?" sorusuna “Umurumda değil, kim olacaksa başarılar." şeklinde saldırgan bir cevap vermişti. Fakat aynı Craig, New Yorker Festival etkinliğinde dünyanın en iyi işine sahip olduğunu ve bu işten çıkarılana, kadro dışı bırakılana kadar yapmaya devam edeceğini açıkladı.



Sony firması ünlü oyuncuya 2 yeni James Bond filmi için toplam 150 milyon $ (450 milyon TL) teklif etmişti. Bütün bu gelişmeler bir araya getirildiğinde oyuncunun geri dönüş kararı vermesi 'duygusal' olabilir. Yapımcılar ise oyuncu ile çalışmaktan memnun olduklarını ve ilk tercihlerinin Craig olacağını belirtiyor.


#Daniel Craig
#James Bond
#Yeni James Bond
7 yıl önce