|

Örümcek Adam'dan ironik itiraf

Marvel'in "Yeni nesil Örümcek Adam" (Spider Man) olarak seçtiği Thomas Stanley Holland, ironik bir itirafta bulundu. 21 yaşındaki İngiliz oyuncu canlandırdığı karakterin aksine gerçek hayatta örümceklerden korktuğunu söyledi.

Yeni Şafak
10:38 - 15/06/2017 четверг
Güncelleme: 10:39 - 15/06/2017 четверг
Diğer
21 yaşındaki İngiliz oyuncu canlandırdığı karakterin aksine gerçek hayatta örümceklerden korktuğunu söyledi.
21 yaşındaki İngiliz oyuncu canlandırdığı karakterin aksine gerçek hayatta örümceklerden korktuğunu söyledi.

İlk olarak Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) filminde Örümcek Adam/Peter Parker (Spider Man) rolüyle izleyici karşısına çıkan Thomas Stanley Holland beklenmedik bir itirafta bulundu.

Örümcek Adam: Eve Dönüş ile yıldızlaşan ve temmuz ayında vizyona girecek Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming) ile 2018'de yayınlanacak Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) ile kariyerinde zirve yapması beklenen oyuncu gerçek hayatta öremceklerden korktuğunu söyledi.

21 yaşındaki dansçı ve seslendirme sanatçısı 'Örümcek Adam' rolünü canlandırmasını büyük bir ironi olarak gördüğünü belirtti.

Yeni nesil Örümcek Adam, rolü kapmasının ünlü aktör Chris Hemsworth'ün tavsiyesi sayesinde olduğunu söyleyerek, Avustralyalı oyuncuya teşekkür etti.

#Örümcek Adam
#Thomas Stanley Holland
7 лет назад