|

Samsung eski bir uygulamayı telefonlarına ekliyor

Samsung, arayüzü daha hızlı çalışıyor gibi gösteren eski bir numarayı Android Pie güncellemesine ekliyor.

Yeni Şafak
16:59 - 21/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 17:07 - 21/11/2018 Çarşamba
Diğer
Samsung'un yeni güncelleme ile cihazlarına ekleyeceği benzer bir işlev Android 8.1 Oreo'da da bulunuyordu.
Samsung'un yeni güncelleme ile cihazlarına ekleyeceği benzer bir işlev Android 8.1 Oreo'da da bulunuyordu.

Samsung, cihazınızı hızlanmış gibi hissettiren eski bir işlevi Android Pie ile tekrar sunmaya başladı. Android Pie güncellemesinden sonra arayüz animasyonlarını kapatmak için artık geliştirici seçeneklerini etkinleştirmeniz gerekli olmayacak.

Galaxy S9'da beta programında Android Pie'ı kullananlar, Ayarlar > Gelişmiş işlevler altındaki "Animasyonları azalt" seçeneğini kullanarak animasyonların çoğunu kapatabiliyorlar. Bütün animasyonlar, arayüzü çok kaba bir hale getirmemek için kapatılmıyor.



Chip’in haberine göre benzer bir işlev Android 8.1 Oreo'da da bulunuyordu. Örneğin Galaxy Note 9'da Erişebilirlik menüsü altındaki Görüş bölümünde "Animasyonları kaldır" adlı bir seçenek bulunuyor. Bununla birlikte bu işlevin animasyonları hiç etkilemediği söyleniyor.

Bu yeni işlev, Android Pie güncellemesindeki birçok geliştirmenin sadece bir parçası. Diğer geliştirmeler arasında Always On Display'i dokunarak açma, gece modu ve parmak hareketleriyle gezinme bulunuyor. Önümüzdeki günlerde ve haftalarda yeni beta yapılarının yayınlanmasıyla bunlara benzer küçük yeniliklerin gelmesini bekleyebiliriz.

#Android Pie
#Samsung
#Güncelleme
#Android 8.1 Oreo
5 yıl önce