İsrail İran'a yeniden saldırı başlattı: Tahran'da patlamalar meydana geldi
22:10, 28/03/2026, CumartesiG: Güncelleme: 22:14, 28/03/2026, Cumartesi
AA

İsrail, İran'da başkent Tahran'a saldırı düzenledi.
ABD ve İsrail saldırılarının hedefindeki İran’da, başta Tahran olmak üzere İsfahan, Tebriz, Şiraz, Meşhed ve Huzistan’da patlamalar meydana geldi. İsfahan’daki Kaveh Caddesi üçüncü kez vuruldu, kentte dumanlar yükseldi.
ABD-İsrail saldırılarının hedefindeki İran'ın başkenti Tahran'da patlamalar meydana geldi.
AA muhabiri, Tahran’da patlamalar meydana geldiğini ve kentin batı kesiminden dumanlar yükseldiğini bildirdi.
Aynı cadde üçüncü kez hedef alındı
Öte yandan İsfahan’da bulunan Kaveh Caddesi saldırıların hedefi oldu.
İranlı yetkililer Kaveh Caddesi’ndeki elektriğin güvenlik önlemleri nedeniyle kesildiğini, aynı caddenin üçüncü kez saldırıya uğradığını belirtti.
İran basınında, Huzistan eyaleti ile Tebriz, Şiraz ve Meşhed kentinde de patlamalar meydana geldiği aktarıldı.

Dünya
ABD'den İran'a karadan müdahale hazırlığı: 3 bin 500 deniz piyadesi bölgeye ulaştı

Dünya
İsrail'de 'başarısızlığın' sorgusu: İran füzesinin önlenememesinin nedeni araştırılacak

Dünya
İran Meclis Başkanı Kalibaf'tan İsrail'e 'çöküş' mesajı: İran’ın sert yanıtı hızlandıracak




Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.