|

Christopher Nolan'dan Netflix'e suçlama

Şu sıralar Dunkirk filmiyle adı gündemden düşmeyen Christopher Nolan, Netflix’in şirket politikasını eleştirdi ve bu tavrın sinemaya zarar verdiğini söyledi. Nolan, Netflix’in bir işinde yer alıp almayacağı sorusuna ise net bir şekilde hayır cevabını verdi.

Yeni Şafak
14:07 - 1/08/2017 Salı
Diğer
Netflix’in izleyicinin sinema deneyimini yok ettiğini söyleyen Nolan bu deneyimin sadece sinema ile sağlanacağının altını çizdi.
Netflix’in izleyicinin sinema deneyimini yok ettiğini söyleyen Nolan bu deneyimin sadece sinema ile sağlanacağının altını çizdi.
Şu sıralar
Dunkirk
filmiyle adı gündemden düşmeyen
Christopher Nolan
, Netflix’in şirket politikasını eleştirerdi ve bu tavrın sinemaya zarar verdiğini söyledi.
Akıl Defteri (Memento)
,
Kara Şövalye üçlemesi
ve
Inception (Başlangıç)
gibi filmlere imza atarak kendi tarzını tüm dünyaya kabul ettiren; popüler bir iş yapsa dahi sinema sanatını daima işinin baş köşesinde konumlandıran ve şu sıralar senenin en iyi filmlerinden biri olarak görülen Dunkirk ile herkesin gündeminde olan Christopher Nolan, Netflix’i eleştirerek şirketin politikası hakkında şikayetçi olduğu noktalara değindi.

Sinemia'nın haberine göre, bu kadar yapımı hızlı bir şekilde yayına sokan Netflix’in bu yaptığının akıl almaz bir politika olduğunu dile getiren Nolan, tüm buna rağmen şirketin sinema filmlerini destekleme konusunda istekli olmadığını belirtti.

Netflix’in izleyicinin sinema deneyimini yok ettiğini söyleyen Nolan bu deneyimin sadece sinema ile sağlanacağının altını çizdi. Netflix’in bir işinde yer alıp almayacağı sorusuna ise net bir şekilde hayır cevabını verdi.

#Christopher Nolan
#Netflix
7 yıl önce