|

Dev timsah kadını yuttu

Endonezya'daki Kuzey Sulawesi'deki bir araştırma tesisinde dev bir timsah araştırma yapan bilim kadınını yuttu. 44 yaşındaki Deasy Tuwo, cuma günü timsaha et verecekken saldırısına uğradı.

Yeni Şafak
12:46 - 14/01/2019 الإثنين
Güncelleme: 13:20 - 14/01/2019 الإثنين
Yeni Şafak
Timsah, zavallı kadının vücudunun bir kısmını tamamen yedi.
Timsah, zavallı kadının vücudunun bir kısmını tamamen yedi.

Endonezyalı bir bilim insanı, çalıştığı laboratuvarda timsah beslerken saldırıya uğradı. Yetkiler, timsahın arka ayakları üzerinde zıplayarak kendisine et veren Deasy Tuwo'yu yakaladığını düşünüyor.

Her gün taze tavuk, somon ve et ile beslenen timsahın geçmişte başka bir timsahı da yediğini biliniyor. Fakat insanlara zarar vereceği hiç düşünülmemiş.

CV Yosiki Laboratuvarı adlı tesiste gerçekleşen olayda dehşete düşen personel, o sabah suda garip bir şeyler olduğunu düşünerek durumu öğrenmeye çalıştılar.


  • Tuwo'nun meslektaşı Erling Rumengan, cesedi bulduğu korkunç anı şöyle anlattı:
  • "Timsah havuzuna baktığımızda yüzen bir cisim vardı, Deasy'nin cesediydi. Dokunmaktan korkuyorduk ve olayı Tombariri karakolunda derhal bildirdik. Timsahın yandan atlaması mümkün. Belki de timsah hala doluydu, vücudunu yemeyi bitiremedi."



Daily mail'in haberine göre olaydan sonra polis, timsahın sahibini bulmaya çalışıyor. Araştırma tesisini açanın Japon bir iş insanı olduğuna inanılıyor.

#Endonezya
#Kuzey Sulawesi
#Deasy Tuwo
٪d سنوات قبل