|

Murat Yıldırım: Cumhurbaşkanımız benim manevi babam

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının yeni sunucusu Murat Yıldırım, Nisan ayında gerçekleştirilecek referandumda neden 'Evet' oyu kullanacağını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini söyleyen Murat Yıldırım, "Çok mütevazı bir insan, ben zaten kendisini manevi babam olarak görüyorum" diye konuştu.

Yeni Şafak
09:35 - 10/02/2017 Cuma
Güncelleme: 10:36 - 10/02/2017 Cuma
Diğer
Murat Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini anlattı.
Murat Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini anlattı.

Nisan ayında gerçekleştirilecek referandum için 'Evet' oyu kullanacağını açıklayan ünlü oyuncu ve yeni sunucu Murat Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güvendiğini söyledi. Yıldırım, "Ben Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğim ve ona güvendiğim için 'Evet' dedim. Sonuçta her şey Türkiye için. Memleketin hayrına düşündüğüm için 'Evet' dedim. Başkanlık sistemiyle işlerin daha hızlı yürüyeceğine inanıyorum. Particilik yerine sistem konuşulsun istedim her zaman. Ben bugün evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyorsam devletin bekasına ihtiyacım var" diye konuştu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ve manevi babası olarak gördüğünü söyleyen Murat Yıldırım, "Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum, kendisi gerçekten çok mütevazı bir insan. Birçok kişinin de evlenmesine vesile oldu, manevi babalık yaptı. Ben zaten kendisini manevi babam olarak görüyorum" şeklinde konuştu.



Eşini istediğini rüyasında gördü


Sabah'ın haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Imane Elbani'yi babasından istediğini rüyasında gördüğünü söyleyen Murat Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:



"Her zaman 'Bana da aynı şekilde manevi babalık yapar mı?' diye düşünüyordum. Bir gün rüyamda, Cumhurbaşkanımızın, İmane'yi istediğini gördüm. Zaten o gün İmane'yi istemenin vaktinin geldiğini ve bunun bir işaret olduğunu düşündüm. Cumhurbaşkanımız ve eşi Emine Hanım'ı çok seviyordum zaten, Allah bize görüşmeyi de nasip etti. Eşimi babasından istedi; kendisine çok minnettarım."

Murat Yıldırım ekrana geri dönüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan oyuncu Murat Yıldırım için kız istedi Murat Yıldırım evlendi


#Murat Yıldırım
#Imane Elbani
#Recep Tayyip Erdogan
7 yıl önce
default-profile-img