|

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Fabricio Agosto Ramirez kimdir?

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Fabricio Agosto Ramirez kimdir? Beşiktaş Kulübü kaleci transferini bitirmek üzere. Siyah beyazlılar Denis Boyko ile yollarını ayıracak olması nedeni ile kaleci arayışlarına başlamıştı. Beşiktaş sonunda yeni kalecisini buldu. İspanyol kaleci Fabricio Agosto Ramirez'in sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yeni Şafak
17:57 - 20/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:22 - 20/06/2016 Pazartesi
DHA

Fabricio Agosto Ramirez Beşiktaş'a transfer oluyor. Beşiktaş'ın yeni kalecisi Fabricio Agosto Ramirez hakkındaki bilgileri haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ta Denis Boyko'nun takımdan ayrılmasının kesinleşmesi üzerine kaleci arayışlarına başlamıştı. Siyah-Beyazlılar aradığı kaleciyi İspanya'da buldu. Deportivo La Coruna'da forma giyen, 28 yaşındaki Fabricio Agosto Ramirez'in sağlık kontrollerinin yapılacağı ve son anda bir aksilik yaşanmaması durumunda transferinin gerçekleşeceği bildirildi. İşte Beşiktaş'ın yeni transferi Fabricio Agosto Ramirez hakkında bilgiler ve son gelişmeler.



Şampiyon kadroya yapacağı takviyeler için harekete geçen Beşiktaş iç transferi bitirdikten sonra kaleci transferlerinin adımları atmaya başladı.



İlk olarak Tolga Zengin ile 1 yıl daha opsiyonu olmasına rağmen 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Siyah Beyazlılar Boyko ve Günay Güvenç ile yollarını ayırma kararı almıştı.



Bu iki ayrılığı yeni transferler ile kapatacak olan Beşiktaş ilk transferini İspanya'dan yaptı.




Fabricio Agosto Ramirez geliyor


Sakatlık sebebiyle geçtiğimiz sezonu maç yapmadan geçiren ve Deportivo La Coruna ile sözleşmesi sona eren Fabricio Ramirez ile 3 yıllık anlaşan Siyah Beyazlılar, oyuncunun Türkiye'ye gelerek yaptıracağı sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak.



Beşiktaş'ta kaleci konusundaki bir diğer gelişme Günay Güvenç ile yaşandı. Teknik direktör Şenol Güneş'in satılmasını istediği genç kaleci Süper lig ekiplerinden Kayserispor ile temasa geçti ve görüşmeler için Kayseri'ye gitti.




Boyko için de gelecek teklifleri değerlendirecek olan Siyah Beyazlılar bonservisi ile olmasa bile kiralık olarak bu oyuncuyu mutlaka elden çıkartma kararı almış durumda.




Fabricio transferinden sonra 3. kaleci için de temaslarını sürdüren Beşiktaş'ta en güçlü aday olarak Ali Şaşal olarak görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Ali Şaşal ve menajeri ile temasa geçen Siyah Beyazlılar genç kaleciye dört yıllık kontrat önermişti.


3. kaleci konusundaki görüşmelerin de Temmuz ayının ilk haftasına kadar bitirilmesi öngörülüyor.






Fabricio Agosto Ramirez kimdir?


Fabricio Agosto Ramirez, 31 Aralık 1987'de İspanya'nın Vecindario kentinde dünyaya geldi.



Futbola doğduğu bölgenin yerel takımı olan Vecindario Jugend'de başlayan Ramirez, 2005 yılında Deportivo Juvenil'e transfer oldu.



1.5 yıl bu kulübün formasını giyen İspanyol eldiven, daha sonra Deportivo La Coruna'nın B takımına geçiş yaptı.



1 yıl kadar da B takımında futbol hayatına devam eden Ramirez, 2008 yılında Deportivo'nun A takımına yükselmeyi başardı.



A Takım'da oynadığı ilk 1 yıl boyunca kendini göstermeyi başaramayan Ramirez, tekrar B takımına gönderilirken 2009 yılında ise sözleşmesini tamamlayarak Valladolid'e transfer oldu.



Valladolid'de geçirdiği ilk sezonunda forma şansı bulamayan Ramirez, 2010 yılında Recreativo Huelva'ya kiralandı.



Huelva'da kiralık olarak geçirdiği bir sezonun ardından Valladolid ile sözleşmesi sona eren İspanyol kaleci, Real Betis ile sözleşme imzaladı.



Betis'teki ilk sezonunda tam 16 kez forma giyme şansı bulan Ramirez, takımda geçirdiği ikinci sezonda ise sadece 2 kez forma şansı bulabildi.



2013 yılında Real Betis ile olan sözleşmesi de sona eren Agosto Ramirez, 8 yıl aradan sonra tekrar Deportivo La Coruna'nın kapısından içeriye giriş yaptı.



2013-2014 sezonunda İspanya 2. Ligi'nde mücadele eden Deportivo'da sadece 7 maçta forma giyen Ramirez, bir sonraki yıl La Liga'ya yükselen takımın kalesini tam 31 maçta korumayı başardı.




Beşiktaş'ın yeni kalecisi Fabricio Agosto Ramirez kimdir? Beşiktaş Kulübü kaleci transferini bitirmek üzere. Siyah beyazlılar Denis Boyko ile yollarını ayıracak olması nedeni ile kaleci arayışlarına başlamıştı. Beşiktaş sonunda yeni kalecisini buldu. İspanyol kaleci Fabricio Agosto Ramirez'in sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalaması bekleniyor.



#Beşiktaş
#Fabricio Agosto Ramirez
#Kaleci transferi
#yeni kaleci
#Spor
#Fabricio Agosto Ramirez kimdir?
8 yıl önce