|

CHP'de taciz iddialarının ardı arkası kesilmiyor: Giresun İlçe Başkanı Necmi Sıbıç'ın evli kadınları taciz ettiği öne sürüldü

Son dönemde taciz ve tecavüz haberleriyle sürekli gündemde kalmayı başaran CHP'de skandallar furyasına bir yenisi daha eklendi. CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç'ın evli kadınları taciz ettiği öne sürüldü. Taciz iddiası, CHP'li Sıbıç'ın eşinden geldi. Sıbıç'ın eşi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda CHP'li İlçe Başkanının evli kadınla cinsel içerikli mesajlarını ve uygunsuz görüntülerini paylaştı.

20:57 - 20/01/2021 Çarşamba
Güncelleme: 21:06 - 20/01/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Necmi Sıbıç
Necmi Sıbıç
Uzun süredir adı sürekli
vakalarıyla anılan CHP'de skandallara bir yenisi daha eklendi. CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç'ın evli kadınları taciz ettiği iddia ediliyor.

İddia Sıbıç'ın eşinden geldi

  • Taciz iddiası, öğrenilen bilgilere göre CHP'li Necmi Sıbıç'ın eşinden geldi. Sıbıç'ın eşi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda
    CHP İlçe Başkanı Sıbıç'ın evli kadınla cinsel içerikli mesajlarını ve uygunsuz görüntülerini paylaştı.

Kılıçdaroğlu ve yönetim 'yine sessiz'

Ortaya atılan iddialar karşısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetiminin nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.
Daha önce de birçok taciz ve tecavüz iddialarına karşı sessizliğini koruyan CHP yönetimi ve Kılıçdaroğlu bu iddialar karşısında yine sessiz kalmayı tercih etti.
#​CHP
#Giresun
#Necmi Sıbıç
#Taciz
3 yıl önce