|

CHP’nin konuşturduğu vatandaş: Hasan Akgün’ün kardeşi çıktı

CHP'nin Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün kardeşi Eyüp Akgün ile sade bir vatandaşmış gibi röportaj yaptığı ortaya çıktı. AK Partili Mehmet Muş da yaptığı paylaşımla CHP'lilerin algı operasyonuna "Utanmazlar!" diyerek tepkisini dile getirdi.

15:34 - 11/04/2019 Perşembe
Güncelleme: 16:24 - 11/04/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Eyüp Akgün
Eyüp Akgün

31 Mart seçimlerinde İstanbul'da yapılan maddi hatalar ve usulsüzlüklerin ardından AK Parti geçersiz oyların sayılması için yaptığı itirazları hukuk dışı gibi gösteren CHP'nin yaptığı algıyı AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ortaya çıkardı.

'UTANMAZLAR!'

AK Partili Muş, CHP'nin sosyal medya hesaplarından ve bazı medya kuruluşları aracılığı Büyükçekmece'de sözde vatandaş gibi gösterdiği kişi üzerinden oluşturmaya çalıştığı algıyı yaptığı paylaşımla ifşa etti. Muş, paylaştığı videoda konuşan kişinin 5 dönem Büyükçekmece Belediye Başkanlığını yapan ve CHP'nin yeni dönem adayı olan Hasan Akgün'ün kardeşi Eyüp Akgün olduğunu belirtti. Muş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında
"Bu röportajı yayan CHP’li vekillere sesleniyorum; Algı operasyonu yapan birer müfterisiniz! Bu röportajda sade vatandaşmış gibi konuşan ve polise iftira atan kişi sahte seçmen işini tezgahlayan CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün kardeşi Eyüp Akgün. Utanmazlar!"
diyerek CHP'ye tepkisini dile getirdi.
İşte Mehmet Muş'un yaptığı paylaşım:


#CHP
#Büyükçekmece Belediyesi
#Hasan Akgün
#Eyüp Akgün
#İstanbul seçimleri
5 yıl önce