|

LG havada durabilen suya dayanıklı hoparlörü tanıttı

CES Fuarı’na az bir süre kala LG tarafından üretilen yeni ürünler hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Şirket tarafından Las Vegas’ta gerçekleşecek fuar öncesinde tasarımıyla tüm dikkati üstüne çeken hoparlörü tanıtıldı.

Yeni Şafak
12:01 - 27/12/2016 Salı
Güncelleme: 12:03 - 27/12/2016 Salı
Yeni Şafak
LG tarafından üretilen LG PJ9 havada durabiliyor ve suya dayanıklı bir ürün.
LG tarafından üretilen LG PJ9 havada durabiliyor ve suya dayanıklı bir ürün.

Consumer Electronics Association tarafından düzenlenen Consumer Electronics Show (CES) fuarı her yıl Ocak ayında Las Vegas, Nevada'da teknoloji tutkunları ve firmaları bir araya toplamaya devam

. İlki 1967 de New York da düzenlenen fuarın sonuncusu 05 - 08 Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenecek. Fuar öncesinde şirketler yeni ürünlerini hakkında ufak bilgiler paylaşmaya devam ediyor.




LG tarafından üretilen LG PJ9 adını taşıyan hoparlör havada durabilmesiyle göze çarpıyor. Pili azalmaya başladığında manyetik şarj dock'una yerleşen hoparlör pili tam şarj edildiğinde 10 saat boyunca çalışmaya devam edebiliyor. Kablosuz şarj yeteneğine sahip olan hoparlör aynı zamanda suya karşı da dayanıklı bir ürün. 1 metre derinlikte 30 dakika boyunca çalışabileceği belirtilen LG PJ9, sesi 360 derece yayma özelliğine sahip. Manyetik dock'un şarj özelliği haricinde woofer özelliği de bulunuyor.



LG PJ9'un ne zaman ve ne gibi bir fiyattan satışa sunulacağı CES Fuarı'nda açıklanacak.










#LG
#LG PJ9
#CES Fuarı
7 yıl önce