|

Halkbank kredi kartı internet alışverişine onay verme! Kartı internete açma işlemi

Halkbank kredi kartını internet alışverişine açma ve onay alma işlemini haberimiz aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. 17 Ağustos tarihi itibariyle onay verilmeyen kredi kartları ile alışveriş işlemleri gerçekleşmeyecek. Bankalar ise kullanıcıları alışverişe onay vermek adına uyarılarda bulunuyor. Peki Halkbank kredi kartı internet alışverişine nasıl açılır ve nasıl onay verilir?

Yeni Şafak
13:55 - 16/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:58 - 16/08/2017 Çarşamba
Diğer
Halkbank kredi kartı internet alışverişine onay verme
Halkbank kredi kartı internet alışverişine onay verme

Halkbank kredi kartı internet alışverişine onay işlemlerini sizler için hazırladık. 17 Ağustos’a kadar onay verilmeyen kartlar üzerinden alışveriş işlemleri gerçekleştirilemeyecek. Sizler de birkaç adımla birlikte kredi kartlarınızdan alışverişe onay verebilir ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşte Halkbank kredi kartını internete açma işlemi…

Halkbank
“ONAY”
yazıp
3404
'e SMS gönderebilir,0850 222 0 400 numaralı Halkbank Dialog’u arayabilir,Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank şubelerinden işlem sağlayabilirsiniz.

YENİ UYGULAMADAN ETKİLENMEMEK İÇİN YÖNTEM

Kart sahiplerinin kartlarını e-ticaret işlemlerinde kullanmaya devam edebilmesi için ilgili kart bankası ile iletişime geçmesi gerekiyor. Bunun için 3 yöntem var. Kullanıcıların ilgili bankanın mobil veya internet şubesindeki ayarlar kısmından elektronik ticaret işlemine onay vermesi gerekiyor. İnternet ve mobil bankacılık kullanmayanlar ise şubeye giderek veya telefon bankacılığıyla işlemlerini tamamlayabiliyor.

ÖDEME TALİMATLARI ETKİLENMEYECEK

Ödeme talimatları kapatılmayacak. Kartlar ile verilen ödeme talimatları (mail order, telefon order) kapsam dışında tutuluyor. Yani onay vermeseniz de kartınızı bu işlemlerde kullanmaya devam edebileceksiniz. Örneğin; sigorta, BES, eğitim, aidat, gibi hizmet alımlarınız için kartınızdan verdiğiniz talimatlar varsa etkilenmeyeceksiniz.

#Halkbank
#Halkbank kredi kartı
#17 Ağustos
7 yıl önce