|

Beşiktaş'ta Loris Karius sözleşmesini feshetti

Alacakları sebebiyle kulübü Beşiktaş'ı geçtiğimiz günlerde FIFA'ya şikayet eden Alman kaleci Loris Karius, siyah beyazlılarla olan sözleşmesini feshetti.

Haber Merkezi
14:25 - 4/05/2020 Pazartesi
Güncelleme: 15:46 - 4/05/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Loris Karius bu sezon 32 maçta 46 gol yedi.
Loris Karius bu sezon 32 maçta 46 gol yedi.

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig takımı Liverpool'dan kiraladığı Loris Karius, siyah-beyazlı ekiple sözleşmesini feshettiğini açıkladı.

Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Beşiktaş yönetiminin yaşadığı sorunları çözmeye yanaşmadığını kaydeden Karius, "Bugün Beşiktaş ile olan sözleşmemi feshettim. Bu şekilde bitmesi utanç verici ama şunu bilmelisiniz ki sorunları problem çıkarmadan çözmek için her şeyi denedim. Aylar boyunca çok sabrettim ve yönetimle sürekli konuştum. Aynı şeyler geçen yıl da olmuştu. Maalesef bu problemi çözmeyi bile denemediler. Hatta maaş kesintisiyle alakalı yardım önerimi reddettiler." ifadelerini kullandı.

Taraftarın kendisini her zaman desteklediğini söyleyen Alman kaleci, şunları kaydetti:

"Burada geçirdiğim zamandan çok zevk aldığımı bilmenizi istiyorum. Beşiktaş bu kadar tutkulu taraftarın desteğine sahip olduğu için gurur duymalı. Beni iyi zamanda da kötü zamanda da desteklediniz. Sizi en iyi şekilde hatırlayacağım. Tüm takım arkadaşlarıma, teknik ekibe, kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Geldiğim ilk günden beri beni çok iyi ağırladınız. Çok teşekkürler. Şampiyon Beşiktaş."


FIFA'ya şikayet etmişti

Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, hafta içinde Karius ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. Torunoğulları, Alman kalecinin alacakları nedeniyle FIFA'ya başvurduğunu açıklamıştı.

Boateng ile de yollar ayrılabilir

beIN SPORTS'ta yer alan habere göre, Beşiktaş Boateng'in sözleşmesini uzatmayabilir. 33 yaşındaki oyuncunun 10 maçlık opsiyonu devreye girmesiyle sözleşmesi 1 yıl daha uzayacaktı ama maliyetinin yüksek olması sebebiyle Boateng Beşiktaş'tan ayrılabilir.

#Karius
4 yıl önce